Djerba – Hotel Sun Club
POZDRAVLJENI. ČE JE KDO BIL V HOTELU DJERBA SUN CLUB LETOS BI PROSILA ČE IMATE KAKŠNE SLIKE ALI INFORMACIJE KAKO HOTEL SEDAJ ZGLEDA..PREDVSEM SOBE SAJ SEM ZASLEDILA DA JE LETOS BIL PRENOVLJEN.JAZ PA SEM BILA TMA LANI IN JE BIL OK SAM SOBE SO RES BILE POTREBNE OBNOVE.ZANIMA PA ME KER BI ŠE ŠLA TJA..FULL.
HVALA
Ojla.
Bil tam in lahko rečem da so spremembe kar očitne…,spremenjena recepcija,restavracija,sobe v glavnem delu hotela,novi dozidani stolpiči z apartmaji,ob novem delu hotelskih apartmajev tudi nov zunanji bazen,podaljšana plaža…,spremenjene sprehajalne poti na dvorišču hotela…,in še in še…,naredu sm tut nekaj fotk…,lahko ti jih pošljem.
Meni je zelo všeč…,aja pa hrana je tudi izboljšana pa (all) je zdaj do 23 ure in ne več do 22 ure kot pretekla leta…
Re: Tunizija in enoletnik
Napisal: MaMi
Datum: 10.06.2005 18:15
Mi smo bili maja v hotelu Djerba sun club z dvoletnikom in smo bili zelo zadovoljni. Bili smo presenečeni nad čistočo, saj smo po različnih forumih brali, da naj bi bilo umazano…, ampak čistilke so skozi čistile, celo na zunanjem bazenu, kjer so ploščice so redno čistili, vsaki dan so menjavali brisače in lepo pospravili sobe (brisače zložili v obliki ptičev, iz pižam naredili razne okraske…). Sicer pa je hotel imel plus tri zvezdice in je bil kar lepo urejen, sobe so bile velike z balkonom in hladilnikom. Mi smo imeli all inclusive in res veliko izbiro hrane (predjedi, juhe, glavne jedi- testenine, riž, krompir, več vrst mesa, ribe,veliko solat, sadja in sladic vseh mogočih od palačink do tortic…) , čeprav mi nismo upali vsega jest, ker smo bolj občutljivi, drugače pa lačen nikakor nisi bil. Vedno je bilo tudi zelo lepo aranžirano. Je pa nasproti hotela tudi trgovina, kjer lahko kupiš vodo, sadje, jogurte in druge jestvine pa tudi spominke in druge stvari. Čeprav mi nismo tam kupovali drugega kot vodo, ker smo imeli all inclusive in ni bilo potrebe, za malega pa smo imeli skoraj vse zraven (tudi mleko in fruchtzwege), ker so nas drugi prestrašili, da tukaj ne bomo mogli nič kupit. Drugače pa nam je bilo zelo všeč, ker je zelo dobro poskrbljeno za animacijo za otroke in odrasle od jutra do večera (aerobika, aquaaerobika, trebušni plesi, lokostrelstvo, nogomet, waterpolo, namizni tenis…). En dan so turiste oblekli v njihova tradicionalna oblačila in so plesali na njihovo glasbo, vsak večer je bil mini disco, kjer so otroci plesali v krogu, animatorji pa so jim kazali koreografijo, naš je bil glavna zvezda, ker je bil najmlajši in je ful plesal na glasbo od račk. Čez dan imajo ob bazenu tudi hiško v kateri so animatorji in imajo barvice in knjigice ter se igrajo z otroki, zunaj pa so gugalnice, tobogani in lesene hiške, kjer otroci zelo uživajo. Edina slabost je, da so ta igrala na mivki, ki se čez dan kar zagreje in je tam precej vroče.
Mali je bil tudi zelo navdušen nad jahanjem kamele, ki jo lahko najameš kar na plaži in je pravo doživetje in pa seveda nad mivko, ker se doma zelo rad igra v peskovniku. Za otroke je v tem hotelu lepo poskrbljeno. V sobi nas je čakala otroška posteljica, čeprav za našega dvoletnika nismo nič plačali, v jedilnici so tudi bili stolčki za otroke. V hotelu je bilo kar veliko družin z majnimi otroci. Skratka nam ni žal, da smo šli sploh pa za taki denar 60.000+9.500 letališka taksa na osebo pa še z odhodom iz mariborskega letališča (smo iz MB).
Mi smo bili z družino 2 leti nazaj v tem hotelu.Vtičnice so take kot pri nas, vendar vedno v kovček vržemo kakšen razdelilec ali mali podaljšek, ki vedno prav pride.Hotel je super, plaža čudovita, hrana dobra, osebje in animatorji zelo prijazni, skratka – priporočam in verjetno bomo drugo leto za prvomajske praznike izbrali zopet Djerba Sun, čeprav smo bili tudi v drugih hotelih v bližini (LTI…). Lep pozdrav !
No, dere se res ne ker piše z velikimi črkami. Je pa res, da je vprašanje za Kam in kako na počitnice.
Ne napadat takoj ljudi, če to spregledajo, pač niso vsi cele dneve na forumu kot ti in niso z vsemi fintami seznanjeni.[/quote]
post iz 2008-ga.vse tako površno prebereš?
Če ne veš: srakoper je pa že davno večinoma obupal nad tovrstnim potovalnimi izkušnajmi
Forum je zaprt za komentiranje.