Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba hotel Ksar Djerba 3*

Djerba hotel Ksar Djerba 3*

…že kdo bil v hotelu Ksar Djerba 3* na Djerbi?…prosim za mnenje…
..hvala…

Zdravo Dominica!

Predlagam ti, da obiščeš spletno stran TripAdvisor. To je stran, kamor lahko vsak popotnik opiše svoje izkušnje v posameznih hotelih, restavracijah, itd. povsod po svetu, ter ta določen hotel tudi oceni in priloži slike. Res je vredno, da poskusiš, saj ima objavljenih mislim, da preko 20 milijonov prispevkov. Verjetnost, da boš svoj hotel našla je zelo velika, saj sem jih jaz poskusil poiskati že kar nekaj in vedno naletel na nekaj člankov.

lp in lepo dopustuj!

ImSlo…hvala za nasvet…ja poznam to stran..TripAdvisor…tudi tam preverila oceno ter mnenja o hotelu…vendar kljub temu bi rada še kakšno mnenje o tem hotelu tu…če je že kdo bil… drgač pa se mi zdi…da se na TripadVisorju res najde veliko ..ter tudi mnenja so kar realna…preverjeno..:))

Zdravo.
Vem, da je bilo vprašanje objavljeno kar lep čas nazaj a sem prepričana, da se bo za ta hotel zanimal še marsikdo, zado bom svoje izkušnje delila z vami. Dve leti nazaj sem namreč 1 teden prebivala v hotelk ksar 3*. Žal pa za ta hotel nimam preveč pohval. Sobe so bile resnično skromne, kar pa me je najbolj motilo je to, da so bili odtoki zamašeni in so strašansko smrdeli. S temi težavami so se spoprijemale še 4 družine, ki so tam bivale isti čas kot mi. Čistilke rjuh niso zamenjale NIKOLI. niti niso pomedle po tleh ali obrisale ogledala. Preprosto so le postlale razmetano posteljo. Plaža tega hotela ni bila niti malo sanjska. Bila je zelo majhna (težko si našel kaj prostora) in neočiščena. Bilo je tudi ogromno morske trave! Hrana meni osebno ni bila niti malo všeč. Jedi smo iz občasno umazanih krožnikov in vse je bilo zelo začinjeno. Sploh pa hrana ni bila niti ribližno evropska kot piše med opisi hotela na straneh agencij. Bila je čisto njihova tipična hrana.
Skratka moje ocene (1 slabo – 5 odlično):
-Čistoča: 2
– hrana: 2
– plaža: 1 (v primerjavi s plažami sosendjih hotelov)
– osebje: 3 (bili so vsiljivi in nadležni, pač nisi imel zasebnsti)

Leto za tem sem se odpravila še v Djerba Menzel 4*. Čisto nasprotje Ksara! Djerba menezel je odličen hotel in ga vsekakor priporočam vsem!

Lepo dopustujte!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close