Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – Hotel Abir

Djerba – Hotel Abir

vinci je itak legenda pri slovencih

Koliko flamingov si videl na tem otoku?
hahaha

Vito

Tole temo si pa potegnil iz naftalina. Zadeva jer bila aktualna JULIJ 08. Kr neki, odpri raje novo temo, pa ne tako ki jih je že miljon. Pa povej kaj novega.

LP

a se da povedat o teh črevah še kaj novega??

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z hotelom Abir na Djerbi.

Hoteli z 3* v Tuniziji niso na nivoju.

Lani sem bil v Isis&spa-ju, ki je poleg Abirja. Na oko je videti Abir lepo urejen. Poznam nekaj ljudi, ki so v tem hotelu že bili in so večinoma bili zadovoljni. Pač ni za pričakovati nekega komforta in luksuza. Glede Abirja sem slišal tudi pohvale glede prehrane, kar pa je seveda odvisno od posameznika.
lp

Sem bila lansko leto v Abirju. Če pričakuješ luksuz in ne vem kaj potem to ni pravi hotel za tebe.
Jaz sem plačala za hotel ful malo in tudi nisem veliko pričakovala. Hotel je ok, bilo je čisto, sobe vsak dan pospravljene in čiste (kar je meni ful pomembno), tudi hrana mi je bila zelo všeč. Res nimam nobene pritožbe čez hotel in osebje v njem. Motilo me je edino to, da hotel ni na plaži. Do plaže hodiš ene 300 do 400 metrov. Vendar tudi to preživiš.
Hotel ima tudi lastno plažo. Ta je ful urejena, čista, imaš marele in ležalnike (za doplačati), na plaži pa enga ful dobrega varnostnika Mohameda :)) fejst fajn fant 🙂
Jaz res nimam nobene pritožbe. Bilo mi je super 🙂 če hočeš lahko kakšno slikico hotela pošljem 🙂
Drugače pa uživaj na Djerbi 🙂

@simo

kako je pa kaj v isisu?

KDO POTUJE 8.7.09 NA DJEBO V HOTEL MENZEL ŽELIM DA MI ODPIŠE

moji vtis………………… super

Pred temi leti maja smo bili v ABIRJU 2 tedna, za kar smo v plačali cca 750 EUR z vsemi taksami (2 odrasla +otrok). Hrana je bila OK, res pa da se nismo prenažirali več kot je treba, kar tudi ni priporočljivo tudi v boljših hotelih. Mogoče je bila le premajhna izbira sadja.
Imeli smo srečo z vremenom- cca 30 C, morje 25 C. Torej, kljub temu da smo bivali v predsezoni in imeli nizke cene, smo imeli pogoje kot v glavni sezoni. Večerna animacija v hotelu je bila zelo v redu (vsak večer predstava, ..itd), zadovoljiva je bila tudi dnevna animacija. Nekoliko je bila moteča le oddaljenost do plaže, vendar smo bili o tem natančno informirani pred izbiro hotela preko različnih forumov na spletu, predvsem francoskih. S sobo, ki nam jo je dodelila recepcija nismo bili zadovolnji-pogled na stransko dvorišče, zato smo dobili novo, ki je bila OK-pogled na bazen in morje.
Glede na razmerje cena/kvaliteta je zadeva za moje pojme ZELO UGODNA, posebno izven glavne sezone.
Pravkar smo se vrnili s KOS-a- all incl. hotel na plaži, skoraj še 1x dražji za (samo) 1 teden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close