DJ PERO umrl zaradi rahlega prehladka
hahaha haha, 02.01.2022 ob 09:25
ali kdo ve, 02.01.2022 ob 00:02
vse tiho al kaj???, 30.12.2021 ob 15:10
hellyes, 30.12.2021 ob 14:57
umrl zaradi prehlada, 30.12.2021 ob 14:50
Peter Plesec, zagrizeni resnicoljubec, je včeraj umrl zaradi prehladka Covid 19. Bil je zelo star, kar 53 let je imel, tako ali tako so mu bili dnevi šteti, a ne Robi, Darko, Andrej?
gotovo je bil cepljen…
Ne, ni bil cepljen.
Ne, ni imel gripe. Gripa ne povzroča strdkov in krvavitev obenem in tudi obojestranske pljučnice ne. Tudi ne povzroča pokanja žil. Ljudje pred smrtjo pri navadni gripi, tudi če so na respiratorjih, niso ČRNI od modric, ki jih povzročajo podkožne krvavitve. Ne odpovedo jim jetra, čeprav so zaradi GRIPE na respiratorjih večinoma 80+, za razliko od covida, kjer so veliko mlajši. Gripa ne povzroča atrofije mišic tudi pri tistih, ki niso na intenzivni. Torej GRIPA tole NI.
Zaradi gripe ne umre noben 53 let star, predhodno popolnoma zdrav človek.
Robi, povej zakaj umirajo mladi ljudje z zgoraj opisanimi znaki?
Darko?
Ludi?
Kje ste zdaj, MON strokovnjaki?
No takole. V Sloveniji je za gripo umrl tudi že otrok (za covidom še ne). Gripa je za mlade ljudi nevarnejša od covida. Najmlajša žrtev covida pri nas je Katja, ki je umrla zaradi cepiva. Žena diplomata, ki je prav tako umrla po cepljenju in zaradi cepljenja, je bila več kot deset let mlajša od Petra. Dajmo še malo o tem no.
Daj najprej preveri dejstva, preden streljaš kozle.
Kot kaže, Peter ni bil cepljen. Žal nihče ne more preveriti, kaj bi bilo, če bi bilo. Mogoče bi umrl tudi od cepljenja, tako kot toliko drugih ljudi. Umrl je od virusne bolezni, ki jo imate nekateri za najstrašnejšo bolezen ever, v letih do 2020 so pa ljudje umirali zaradi prehlada, gripe, pljučnice, RSV, rota virusa … sami luzerji, kajne. Dajte si že navdušenci nad šrot cepivom dopovedat, da je verjetno skoraj vsaka virusna okužba za nekoga lahko smrtna. Osebno vem za primer, da je človek umrl zaradi noric.
A ti ločiš med 5400 umrlih zaradi kovida v dveh letih in 240 umrlih zaradi gripe v dveh letih pred kovidom? A to je zate isto? Ja, so umirali tudi zaradi gripe, ampak V VELIKO MANJŠEM ŠTEVILU!!! Kaj ni jasno?
Tole ‘zaradi’ je demantirala sama ga. Logar, povedala, da belezijo vse, tako ‘zaradi’ kot ‘s’.
grozaaaa, 31.12.2021 ob 12:51
pa713, 31.12.2021 ob 12:48
Metulj450, 31.12.2021 ob 11:29
Komentar za pa713
ne uporabljam FB in za razliko od vas je men jasno, da nekateri vedo od mene več 🙂
Ti heretik ti! Kako moreš, ko pa ja Metulj/Zartrose ve najboljše in največ, no!
?? Kako to misliš metulj/Zartrose??
ma ti mene vidiš še tam kjer me ni! Nimaš smisla za prepoznat človeka v virtuali, še tistega ne ki ti jasno in lasno reče, da piše zgolj in samo pod svojim imenom. Mene mojega mnenja ni sram, da bi se morala skrivat pod žnjtimi niki. Me v tej temi do tega zapisa sploh ni bilo. Ker mi je vaše zaslepljeno in preplašeno prepucavanje brezvezno. Ljudje umirajo zaradi marsičesa-a ne zganjate panike ko nekdo umre ker ga je nekdo zbil na prehodu za pešče, ker je pijan voznik z gasom vozil v svojo rdečo.! To je katastrofalno!
Zaradi in s, 02.01.2022 ob 10:01
Tole ‘zaradi’ je demantirala sama ga. Logar, povedala, da belezijo vse, tako ‘zaradi’ kot ‘s’.
Super, torej je tudi pri gripi bilo točno tako, da so beležili tako “zaradi” kot “z”. Glede na številke, je torej vseeno teh “zaradi” veliko več pri kovidu kot pri gripi. Statistiki pač ne moreš oporekat. Ali pa vi antivakserji pač lahko? Gripozni so po vaše bili vsi prej zdravi in v dobri kondiciji, medtem ko so bili kovidarji pa sami ostareli in z eno nogo v grobu, ali kako?
Kaj zdaj v neki temi o smrti človeka razpredate o gripi!
Mene bolj skrbi to, da so veliki nasprotniki cepljenja in ukrepov ljudje, ki se ukvarjajo z določenimi dejavnostmi, ki so bile zaradi covida onemogočene. Razumem njihovo frustracijo in nezadovoljstvo, ne bi si želel biti v njihovi koži, a treba je biti realen. Ne moreš na podlagi svojega biznisa sodit ali je virus resen ali je samo prehlad. Večina glasbenikov je takšnih, potem pa pristanejo v bolnici. Vsaj cepili bi se, če že imajo opravka z ljudmi.
Tudi ti DJ-i so vsi isti. Un Silvano Fortuna, DJ Sylvain, ima poln fb profil zapisov proti ukrepom, virusu, potem pa objavo, kako en more verjeti, da je DJ Pero umrl.
Ja, res je težko verjeti, da nekdo umre od prehlada. Pa mu tudi po tem ne kapne v glavo, da mogoče pa to ni samo prehlad
Lažnivci in kradljivci, 30.12.2021 ob 18:44
pa713, 30.12.2021 ob 16:31
ne nabijaj, 30.12.2021 ob 16:22
v veliki večini pa za to krivim zdravnike, ker zgodnjega zdravljenja ni, pregledovanja in skrbi za okužene ob ugotovljeni okužbi, ni, ni pregledov, da bi se ljudem pravočasno pomagalo – in ja imamo zdravila in lahko bi se jim -.
Tisočkrat se vam pove, da je to misija nemogoče pri nas. Kako si to zamišljaš? Zboliš in sporočiš zdravniku, da si bolna in pozitivna. In zdaj? Ta zdravila pomagajo, če jih jemlješ takoj na začetku bolezni, potem ko si že obležal in si ves vročičen, ne pomagajo. Torej a bi ti vzela ta zdravila takoj na začetku bolezni? Zdravila imajo hude stranske učinke, samo toliko da veš, da to ni aspirin. Okej, dajo jih recimo ljudem, ki so starejši in s pridruženimi boleznimi. Pa misliš, da bi jih tak človek vzel, ko mu še nič ni? Konec koncev ima lepe možnosti preboleti brez hujših težav. Kdo bi torej jemal ta zdravila sam doma? Aja, ne sam, po tvoje bi medicinsko osebje, ki ga niti v bolnicah ni zadosti, hodilo okoli po bajtah?? Si resna? Kar ene bedaste ideje dajete, pa kako imajo najrazvitejše države te opicije in to počnejo… ja, ene to lahko počnejo, ker imajo dobro plačan kader, ki to dela. Mi pač ne moremo in ponekod v še manj razvitih državah od naše, niti v bolnice ne pridejo, tudi če je kriza. Daj, ostani na realnih tleh, no.
ja pa itak! Zdravniki zanalašč nočjo ljudem dat zdravila. Veš kolk uživajo ko morjo vsi na kovidne oddelke in tam skrbet za bolane. Zakaj bi dajal zdravila, ki naj bi pomagala .. če pa lahko igrajo žrtev in prekomerno izgorvajo na kovidnih oddelkih. Res ni smisla no res ga ni ..
Pa še dodatke fine dobijo ..
JE dr.Štrukelj zadnjič na Dobro jutro povedal, da naj se raje cepimo, ker so cepiva 10 do 20 eurov, zdravilo pa je 600 eur. In je zato bolje da se cepimo, ker je to ceneje. Pa je voditelj rekel, saj zdravila ni treba plačevat, saj gre iz Zdravstvenega zavarovanja, pa je rekel Doktor ja res je.
Ja, pa dedek mraz potem to poravna konec leta. Ja, itak da bomo mi to vse plačevali.
vi pa vaša gripa, 02.01.2022 ob 13:00
Kaj zdaj v neki temi o smrti človeka razpredate o gripi!
Mene bolj skrbi to, da so veliki nasprotniki cepljenja in ukrepov ljudje, ki se ukvarjajo z določenimi dejavnostmi, ki so bile zaradi covida onemogočene. Razumem njihovo frustracijo in nezadovoljstvo, ne bi si želel biti v njihovi koži, a treba je biti realen. Ne moreš na podlagi svojega biznisa sodit ali je virus resen ali je samo prehlad. Večina glasbenikov je takšnih, potem pa pristanejo v bolnici. Vsaj cepili bi se, če že imajo opravka z ljudmi.
Tudi ti DJ-i so vsi isti. Un Silvano Fortuna, DJ Sylvain, ima poln fb profil zapisov proti ukrepom, virusu, potem pa objavo, kako en more verjeti, da je DJ Pero umrl.
Ja, res je težko verjeti, da nekdo umre od prehlada. Pa mu tudi po tem ne kapne v glavo, da mogoče pa to ni samo prehlad
Dj-i imajo na splošno poseben način življenja ( nolno življenje, poničevanje – telo se ponoči obnavalj, pa viski obdobja, ipd, se spravijo k sebi po ene 20 letih, prej pa jim gode ko jim ženski svet leži pred nogami )in obremenjevanja telesa, imunskega sistema, – so zato toliko bolj na udaru.
Ekete pekete, 31.12.2021 ob 12:39
Neprijetna, 31.12.2021 ob 12:03
kaj govoriš, 31.12.2021 ob 11:44
Ekete pekete, 31.12.2021 ob 11:18
Tole pa Glih tako pisarite. Joj ne vozit avta, ker lahko imaš nesrečo.
Joj ne sest v letalo, kr bo cbnilo dol.
Ko pa čikate in alkohol pa ni tega, ne boš kadil da ne stakneš raka. Takrat pa ne.
Kolk si vložil v svoje zdravje tako pa je.
Vložil v svoje zdravje.
Ne razumem tvojega zapisa. O kakšnem vlaganju v zdravje ti to?
Za covidom zbolevajo vsi, tudi športniki in tudi tisti, ki se oh in sploh zdravo prehranjujejo. Bratranec, nekadilec, alkohol pije zelo redko – le za nazdravit na kakšnem praznovanju, ne spomnim se, da bi ga videla pijanega, žre same bio in eko izdelke, skratka udarjen na polno, je zbolel, pristal v bolnici in imel 2x intervencijo zaradi krvnih strdkov. Pa niti na intenzivni ni bil. Se še pobira, pa je nekaj tednov že doma.
Covid ne izbira, kar se bo pokazalo pri zdajšnji različici, ko bodo zboleli vsi necepljeni in večina cepljenih. Kakšen bo okvirni potek bolezni vemo, pri necepljenih so možnosti za zaplete mnogo večje kot pri cepljenih. Niso pa še odkrili, zakaj pri nekom, sicer zdravem človeku pride do hujšega poteka, to je potrebno še raziskati, glede na pretekle poteke pa je verjetnost, da vsako protitlesce na covid šteje in pomaga pri lažjem prebolevanju, ogromna.
Saj za prehladom zbolijo vsi. Eni bolj, eni manj. Za rakom zbolevajo in umirajo, eni ja in eni ne. Za covidom zbolevajo, eni ja, eni nikakor.
Dejstvo. Za rakom umre skoraj vsaki tretji. Si predstavljate, da vam iz dneva v dan po medijih trobijo koliko jih dnevno umre za rakom??? Jejhata, pa to bi bila ultramaxi pandemija! Pa enim kemoterapija ne pomaga, sploh pa ne onim s pljučnim rakom. Isto je s cepivi. Enim pomaga, enim ne.
Trdit, da bomo vsi zboleli za covidom… Jah, ne bomo, a ne. Mene se ne prime pa da je Bog. In joj prejoj, treba nas je zažgat na grmadi, nas krivovernike.
Neprijetna
@buh ne daj, da cepljene mu poveš, da si zbolel za lazjim potekom, pa saj jih kap. Ti moraš bit na smrt bolan in intubiran potem imajo oni svojo kost.
Da, si normalno prebolel covid ni šanse, da sprejmejo. Da pa ne zboliš pa itak na grmado s tabo.
-
Res je tako, ko sem cepljeni sorodnica povedala, da je naš rizični član kovid “prebolel” lažje kot navaden prehlad me je želela prepričati, da je bil cepljen. S težavo sem ji dopovedala, da je zbolel še pred cepljenjem. Po tem je bila kar vidno razočarana, ker ni hotela sprejeti dejstva, da tudi rizičen starejši, necepljen, lahko kovid preboli v blagi obliki…
Mene ni, 02.01.2022 ob 18:37
-
Res je tako, ko sem cepljeni sorodnica povedala, da je naš rizični član kovid “prebolel” lažje kot navaden prehlad me je želela prepričati, da je bil cepljen. S težavo sem ji dopovedala, da je zbolel še pred cepljenjem. Po tem je bila kar vidno razočarana, ker ni hotela sprejeti dejstva, da tudi rizičen starejši, necepljen, lahko kovid preboli v blagi obliki…
sj se že od samga začetka ve da določeni posamezniki lažje prebolijo.
zdj če si debil se boš pač vozil brez varnostnega pasu in tvegal. mrbit se ti ne bo nič zgodil če boš zažlajfalo
ohj, 31.12.2021 ob 10:17
Statistika, 31.12.2021 ob 10:09
Nitine, 31.12.2021 ob 09:39
Račka839, 31.12.2021 ob 09:26
Zakaj konfliktno? Epidemije so čas, ko ljudje umirajo bolj pogosto, vedno so čas razkola, strahu in žalosti, to da se sedaj delite in kažete s prstom drug na drugega, ne bo rešilo ničesar.
V bolnicah ležijo cepljeni in necepljeni, za covidom umirajo necepljeni 50 letniki, kot tudi za posledicami cepiva umirajo še veliko mlajši (primer Katja). 100% varnosti ni, cepivo je riziko ker ne ščiti dovolj, ni prilagojeno novim sevom, ima stranske učinke, biti necepljen je riziko, ker lahko končaš v bolnici ali umreš.
Vsak mora imeti pravico sprejeti enega izmed rizikov in z njim živeti, odločitev ni lahka, ampak druge ni. Ni pa čisto nič narobe ne sprvim, ne z drugim.
Vsekakor pa se zavedajte, v vsakem trenutku, da ste minljivi, za miljon bolezni umirajo mladi, stari, vsak dan, na koncu je brutalna resnica le, da če zdravo živiš, si aktiven imaš nekaj % več možnosti, da boš dlje živel. Preživijo pa najmočnejši, tako pač je, sprijaznite se.
TIpična manipulacija in zavajanje anticepilcev. Kar pišeš je seveda res, pozabiš pa omeniti bistveno: cepljeni imajo manj možnosti da pristanejo v bolnici, še manj, da umrejo zaradi covida. Ja, cepivo ima zelo redke stranske učinke, cca 1000x manj verjetne kot covid. Ne moreš kar vse metati v isti koš. Kot če bi rekla, da je vseeno, če prečkaš cesto pri rdeči ali zeleni luči, saj tudi pri zeleni kdo umre. In naj se vsak sam odloči kdaj bo šel čez cesto, ker nič ni 100% varno. Lahko tečeš čez rdečo in zelo verjetno bo vse ok, lahko pa počakaš na zeleno, pa te zbije avto. Je zato semafor brezveze in fašizem in poseganje v svobodo gibanja?
Tole o 1000krat manj stranskih bi veljalo, ce bi te podatke vestno zbirali. Pa jih ne. Ni samo Katja umrla, dalec od tega. Ampqk zavedli pa niso.
Poglej si malo fajzovo studijo, ki jo je sodisce v Teksasu na podlagi Foia request ven dalo. Precej osvetli zadeve.
In kaj bos potem ko preberes znanatvene studije,da kodoni v fajzu in moderni niso dobro optimizirani? Kar ima preecej usodne posledice, skladne s temi nezabelezenimi dogodki?
Pa ti veš točno o čem pišeš? Resno?
novo leto mimo, čas za odgovor. A veš, da vem.
Priporočam ogled neizpolnjenih Specific obligations, ki jih Ema zahteva, v poročilu CHMP. Zlasti tiste o homolognosti in mimikriji. Zanjo je bil rok julija 21.
hellyes, 30.12.2021 ob 15:29
etih, 30.12.2021 ob 15:25
hellyes, 30.12.2021 ob 15:17
RIStar, 30.12.2021 ob 15:03
Če bi bil, bi že eni onanirali na njegovo smrt.
Tako pa samo zgleda, da ni imel take sreče kot Alfi Nipič.
narobe ti to sodiš, to delate cepilci in msm – z necepljenimi… že sam članek ta je dokaz, ko avtor misli, da človek ni bil cepljen in vidiš, da onanira na smrt nekoga…
tisti, ki nismo cepljeni, nismo takšni… to ste vi in avtor in 24 ur in podobni…
zagotovo je bil cepljen, ker če ne bi bil, bi to mediji že napisali – tako kot za vsakega drugega napišejo.
Če bi bil, bi razni robifasisti tukaj že skakali od histerije. Tako pa so tiho ko riti. Tudi glede medijev, ki da bi napisali, če ne bi bil cepljen – tudi pri Alfiju Nipiču v začetku niso, šele kasneje je bilo omenjeno, da ni bil cepljen. Tako da ne, ni res. Samo ker so taki aktivni na Facebooku, je to potem težko zamolčati. Tukaj so mrhovinarji razni Dakoti, Robiji, Ludiji… , ki ne pomislijo, da s svojim fanatizmom škodujejo ne le sebi, ampak tudi drugim. Ja, vem, so pač to labilneži, ki jih bo v vsakem primeru nekdo nategnil, samo jaz ne bi želel imeti na vesti nikogar. Tem trolarjem pa ni nič sveto.
glede alfija, saj tudi ne verjamem ali zares ni bil – ne verjamem več nič nikomur, lahko je tako ali pa ni tako… vse variante so možne,lahko so ga tudi samo novinarji nagovorili,da mora tako govoriti, v stilu promocije cepljenja.
cela nipičeva familija je bila, preden, da je alfi zbolel, odkrito antivakserska.
zdaj se jim seveda prikladno odrekate… lol.
Forum je zaprt za komentiranje.