Najdi forum

Divx player

Kupujem divx player vendar se ne morem odločiti katerega naj kupim, saj se na to kaj dosti ne spoznam. Ali bi mi lahko kdo svetoval kakšnega naj kupim in na kaj moram pri nakupu paziti. Za player bi dal največ 15000 sit.

včasi so bili zelo uredu Yamada 6700 sedaj teh se mi zdi ni za dobit so pa 6800. Cena 12.800 sit

enako…

Ali mi lahko pomagate izbirati med tema dvema modeloma: YAMADA Chili DVD-7200XCU ali YAMADA Chili DVD-6800. Katerega naj vzamem?

Mislim da ima 7200 še za spominske kartice, 6800 pa ne. Če ne potrebuješ podpore za kartice, vzemi 6800.

Lp, Max

No, včeraj sem si kupil Yamado 6800x plus in ker mi niso delali šumniki, sem si danes naložil tale firmware: http://www.mpeg4-players.info/players/yamada%20dvd-6800x%20plus/Firmware/Yamada_DVD-6800X_Plus_update_V1.1B20060821.RAR. Zadevo sem lepo nadgradil, problem pa se mi je pojavil, ker mi sedaj predvaja samo dvd-je, divx in xvid-da pa ne. Pri nekaterih filmih se mi predvajalnik sicer zalaufa, vendar se slika zatika, izpiše se mi pa tudi tole: video GMC not suported.
A mi lahko prosim kdo svetuje, kaj moram narediti, da bo zadeva delala?

V tej datoteki sta dva ISO file-a: Yamada_6800XP.ISO in MEDIATEK_MTK.ISO. MEDIATEK_MTK.ISO se uporablja pri prvi nadgradnji, Yamada_6800XP.ISO pa pri nadaljnji nadgradnji. Probaj to. Po zaključku daj na DEFAULT vrednosti…

Lp, Max

Točno tako sem naredil, pa mi vseeno ene filme predvaja drugih pa ne. Recimo, imam film na 2 cd-jih v xvid formatu in mi prvega cd-ja ne predvaja, cd 2 pa. Res ne vem v čem je fora.

Pa sta CD-ja iste znamke? V najslabšem primeru je najbolje, da ga neseš nazaj in še enkrat spobaš, da bodo vidli da ne dela in zahtevaj zamenjavo (pa ne omenjat da si delal kakšen up-date)… Lahko pa rečeš da ti naj oni naredijo up-date (če bo potem delalo). Pa se to dogaja pri večjem številu Cd-jev? Kaj pa DVD-ji delajo vsi? Probaj se malo poigrat z nastavitvami (pri nekaterih modelih je bilo tako, da si moral nastaviti na kakšen tuj jezik da je delalo vse v SLO). Pa še malo poglej tukaj

Lp, Max

Jaz sicer prisegam na XORO. Trenutno je na enaa.com za nekaj čez 11.000 sit. Že HSD-415 je bil super, po nekaterih celo boljši od Yamad, sedaj imam xoro 2100 še boljša pa še usb vhod ima. Za yamade so se pa kar pojavljale težave

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close