Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Direktor WHO – kaj je izjavil – groza!

Direktor WHO – kaj je izjavil – groza!

Kaj pravi na to naša stroka? Poglejte kaj je izjavil: (https://rumble.com/vr9fis-direktor-who-gospodarneje-je-uporabiti-cepivo-za-ubijanje-starejih.html )

Prej, bolje bo, da se povprašaš o naša, vaša.

Če je tvoja si lahko sam odgovoriš na vprašanje. Če pa ni pa se povprašaj zakaj tako omenjaš, kot, da bi bila.

cenimo se

Kje pa je to bilo po tv? Naši tega posnetka niso predvajali. Zanima me kaj na to porečejo zagovorniki cepljenja.

Cenite svoje telo. Ono je samo vaše.

Cepci so ostali brez besed.

Nisem ne anticepilka, ne neka teoreticarka zarot in podobno, me je pa groza, ko vidim take objave in izjave.

Skusam razmisljat s svojo glavo in glede na to, da imamo tu zdaj dva pola glede cepljenja, nisem ne na eni, ne na drugi strani.

Cepivo je ze fajn, razumem tudi, da ga je nekako treba cim hitreje preizkusiti in spraviti v promet, razumem da je zdravstvo preobremenjeno, razumem, da je dolocen procent ljudi resno ogrozen zaradi kovida, razumem pa tudi, da se v ozadju dogajajo neke igrice, po vsej verjetnosti ne tako hude, kot jih predstavljajo teoretiki zarot, kakor tudi samo cepivo ni sveti odresitelj, kakor zaprisegajo strastni zagovorniki cepljenja…

Treba je pogledat vse karte v roki, crne in rdece, pretehtat malo, kaj imajo soigralci v rokah in potem slika ni vec le crno bela….

Nisem se cepila in zaenkrat se ne bom. Precenila sem, da moje zivljenje in zdravje nista tako rizicna, da bi se morala okleniti resilne bilke, ce se pa kaj spremeni, se bom cepila, zaenkrat je tako, kot je in mi nic ne manjka.

Ha ha.  Vzeto iz konteksta, obracanje besed – tipicno za Stevanovica in stranko NE resnica.  Dobra fora za podzigat omejence in anticepilce…ha ha

Ti, ki se nisi cepila. : ko bos fasala bolezen,  bo prepozno za cepljenje.  Na intenzivni dobis 25 vrst zdravil- kemikalij v telo.     Cepljenje resuje zivljenja !      Ne poslusajte Stevanovica , se je ze prevec stvari zlagal..

Odgovor na objavo uporabnika
Otis, 25.12.2021 ob 08:50

Ti, ki se nisi cepila. : ko bos fasala bolezen,  bo prepozno za cepljenje.  Na intenzivni dobis 25 vrst zdravil- kemikalij v telo.     Cepljenje resuje zivljenja !      Ne poslusajte Stevanovica , se je ze prevec stvari zlagal..

Do intenzivne imam komaj 2-3% moznosti, do bolnice kakih 5%.

Mislim,da bom raje tvegala.

nisem anticepilka, 25.12.2021 ob 08:40

Nisem ne anticepilka, ne neka teoreticarka zarot in podobno, me je pa groza, ko vidim take objave in izjave.

Skusam razmisljat s svojo glavo in glede na to, da imamo tu zdaj dva pola glede cepljenja, nisem ne na eni, ne na drugi strani.

Cepivo je ze fajn, razumem tudi, da ga je nekako treba cim hitreje preizkusiti in spraviti v promet, razumem da je zdravstvo preobremenjeno, razumem, da je dolocen procent ljudi resno ogrozen zaradi kovida, razumem pa tudi, da se v ozadju dogajajo neke igrice, po vsej verjetnosti ne tako hude, kot jih predstavljajo teoretiki zarot, kakor tudi samo cepivo ni sveti odresitelj, kakor zaprisegajo strastni zagovorniki cepljenja…

Treba je pogledat vse karte v roki, crne in rdece, pretehtat malo, kaj imajo soigralci v rokah in potem slika ni vec le crno bela….

Nisem se cepila in zaenkrat se ne bom. Precenila sem, da moje zivljenje in zdravje nista tako rizicna, da bi se morala okleniti resilne bilke, ce se pa kaj spremeni, se bom cepila, zaenkrat je tako, kot je in mi nic ne manjka.

Strupeni zvarki niso rešilna bilka, ampak odrešilna, ker so marsikoga že odrešili življenja.

Sem pa ta video že delil pred par dnevi, ko še ga ni Resnica opazila.

To je izjavil sam šef Svetovne zdravstvene organizacije in ne neki Stevanović…

Anonimno 8069, 25.12.2021 ob 08:47

Ha ha.  Vzeto iz konteksta, obracanje besed – tipicno za Stevanovica in stranko NE resnica.  Dobra fora za podzigat omejence in anticepilce…ha ha

kaj je spet vzeto iz konteksta, daj nam objasni. a je to izjava direktorja who al ni. a je to izjavil al ne,ali gre za montažo za mogoče lepljenko po vizjakovo , kar se je izkazalo da vizjak laže in da ne gre za lepljenko. daj se izkašljaj če že nekaj trdiš.

Saj je prav

Letna čistka

zakaj se v bogatih državah tako propagira in izvaja cepljenje. v EUje že tako nizka rast prebivalstv.naj jih tam zrihtajo,kjer se množijo kot podgane in na svet spravljajo milijone revežev.tudi v ravitih državah je preveč revščine,.kontracepcia

Kakšno obračanje besed, to je izjavil sam direktor WHO-ja.

afrika314, 25.12.2021 ob 11:27

zakaj se v bogatih državah tako propagira in izvaja cepljenje. v EUje že tako nizka rast prebivalstv.naj jih tam zrihtajo,kjer se množijo kot podgane in na svet spravljajo milijone revežev.tudi v ravitih državah je preveč revščine,.kontracepcia

Ne bit tako naiven, kdo je prinesel virus v Afriko, Južno Ameriko? Sami so priznali, da delajo eksperimente na otrocih, pa tudi, kdo hodi na safari, razne golf destinacije, itd?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close