Dihanje v spanju
Hoj,
zadnje dni težko in hitro diham v spanju, nekako hropem. To je moteče za mojega partnerja, ki ima bolj švoh spanec. Diham skozi nos, kot bi imela polnega. Nisem prehlajena. Ne smrčim. Usta imam zaprta. Tudi mora me ne tlači.
A se še komu to pojavlja? Bi za to lahko bil vzrok v presuhem zraku?
Mimogrede, a uporabljate vlažilce zraka, ki se nastavijo na radiator? Zadnja leta je dost reklame zanje, ampak še od nikogar nisem slišala, da bi jih uporabljal.
Hvala, pozdrav.
Ja, lahko je vzrok suh zrak.Fajn je prostor, kjer spiš, pred spanjem dobro prezračit. Vlažilci zraka tut niso napačni. Jst jih uporabljam, ker imam podobne težave kot ti. Sicer pa postavi kozarec vode na omaro, mizo…pa boš vidla, kolk hitr ti zrak posrka vlago….pr nas mamo zlo suh zrak.
Važn, da se sama ne počutiš slabo….torej, da normalno dihaš in se ti ne zbujaš zaradi tega.
Zaspanka men se je to zgodilo včeraj zvečer, ko sem šla spat. Nasplošno hitro zaspim, včeraj je blo pa za znoret. Nisem imela zamašenga nosu, pa kar nisem mogla dihat. Pa še zbudila sem se, ker sem imela slabe sanje in sem hlipala v spanju, pa še pol k sem se zbudila. sem že gledala na koledar, če je kaka luna, pa nič ne kaže. Spalnico imam pa skoz na 18 stopinj ogrevano in prezračeno.
Forum je zaprt za komentiranje.