Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dialog med moškim in žensko

Dialog med moškim in žensko

To vsekakor drži za avtorja teme, Datinga.

To vsekakor drži za avtorja teme, Datinga.[/quote]

A tako? Njegov problem bo rešen s tem, da bo nekdo drug prevzel odgovornost za njegova (Datingova) dejanja? Sploh pa očitno model dela neke statistike in nabira teorijo, v praksi mu pa zmanjka, pa težko sploh ostat resen v temi, kjer avtor ne sodeluje aktivno.

Težko je samo če, prelagaš odgovornost na avtorjevo (ne)sodelovanje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težko je samo če, prelagaš odgovornost na avtorjevo (ne)sodelovanje. ;)[/quote]

To sploh ni tema debate, ampak ja, če jaz odprem neko zadevo pa v njej ne sodelujem, se prej ko slej sfiži. Pol bo pa spet jezen, kaj smo naredili iz “njegove teme”. Jaz bi tko pobrisala pol tem tlele. Pogrešam kake tralala pa bmwje pa tiste s starševskega, da mal popestrijo dogajanje, ne pa da sam starine skoz berem…

To sploh ni tema debate, ampak ja, če jaz odprem neko zadevo pa v njej ne sodelujem, se prej ko slej sfiži. Pol bo pa spet jezen, kaj smo naredili iz “njegove teme”. Jaz bi tko pobrisala pol tem tlele. Pogrešam kake tralala pa bmwje pa tiste s starševskega, da mal popestrijo dogajanje, ne pa da sam starine skoz berem…[/quote]

Imam rešitev zate – preseli se na SČ 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To sploh ni tema debate, ampak ja, če jaz odprem neko zadevo pa v njej ne sodelujem, se prej ko slej sfiži. Pol bo pa spet jezen, kaj smo naredili iz “njegove teme”. Jaz bi tko pobrisala pol tem tlele. Pogrešam kake tralala pa bmwje pa tiste s starševskega, da mal popestrijo dogajanje, ne pa da sam starine skoz berem…[/quote]
A nista onadva(e) tud starine? Še večje? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, pa ti nisi ravno zagovornik tega, da se mora ženska grebsti in vedno dajati pobude pri takšnih in podobnih zadevah.
Kaj bo ženska s takim moškim, če se boji žensk. 🙂

Spider, pa ti nisi ravno zagovornik tega, da se mora ženska grebsti in vedno dajati pobude pri takšnih in podobnih zadevah.
Kaj bo ženska s takim moškim, če se boji žensk. :)[/quote]
Je manjša verjetnost, da ji pobegne z drugo. Ga bo že ponucala za kaj, že ve, zakaj ga peca. 🙂

Kaj bo ženska s takim moškim, če se boji žensk. :)[/quote]
Je manjša verjetnost, da ji pobegne z drugo. Ga bo že ponucala za kaj, že ve, zakaj ga peca. :)[/quote]
Mislim, da se gre bolj za prepucavanje, kot pa pecanje. 🙂

Dating, kaj je tebi razen plesa všeč? Kateri ples ti je všeč in katere bi znal odplesati?
Tudi če znaš kaj odplesati, pojdi vseeno v plesno šolo. Mogoče boš zamenjal kako partnerko in ti bo ples ratal spontan, ravnotako normalni človeški dotiki.

Katere teme tebe zanimajo? Katera profesija/poklic si? Koliko si star? Mislim, da ne obstajajo “teme” temveč v pogovoru drsiš iz ene na drugo, npr. danes si se dobro nasmejal, ker si gledal Aldo, Giovanni, Giacomo kakšne neumnosti govorijo, potem prepričaš kaj, pa ona kaj doda itn. Lahko, da jih ne pozna, pa reče ne vem, ne poznam, pa rečeš eni komiki. Pa preideš na to, da v Izoli igra Iztok Mlakar, da boš šel pogledat, pa če ji je on ok, lahko greste skupaj (čeprav ni do talijanskih komikov). Ali pa da je v Ljubljani neka stand up comedy pa greste gledat mogoče Matjaža Javšnika, če ti ni dolgčas. Potem vrži na kaj drugega, kar se ti zdi da bi bilo fajn – dobra knjiga, potopisna predavanja, karkoli te veseli. Najlažje, če izveš kaj njo veseli.

Mi je pa hecno, en prijatelj, dva faksa končana, široka razgledanost, super potovanja, adrenalinski športi na vseh koncih sveta, pa se vsake toliko z mojim posvetuje glede ljubezni, češ, kje naj zakači kako žensko, kako naj začne z žensko, kaj naj začne. Hecno. Toliko znanja, zanimivo življenje, imel je 2 punci, ampak nikakor nekaj začeti. Z mano ni bilo videti da bi bil sramežljiv, verjetno ko si kako želi zase, blokada ali kaj?

s-tlačiti (zDRUčkati – sTLAčiti). ne vem če ni zDRUČkati germanizem…not oxford slovene. lol :)))

s-tlačiti (zDRUčkati – sTLAčiti). ne vem če ni zDRUČkati germanizem…not oxford slovene. lol :)))[/quote]Jaa no saj sem rekla, da o etimologiji nima_pojma.press :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

joj ste bajeslovno ruralni u metaforama

kdaj bo Visoka pesem zadonela iz vaših grl … že pol… čez dol in trn… 😉

Jaz sem v šumi gor rasla, ne pač resno… med visoko travo na severnih pobočjih in trsi na južnih pobočjih naših goric… in gledala dol na maribor… hehe malo so me pol socializirali na isti šoli kot tebe… proletarski taborski gimnaziji..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tudi jaz sem hodil na proletarsko taborsko gimnazijo, nasproti srednje zdravstvene.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

in potem se srečamo, če se nam že ni bilo dano v šolskih klopeh… na zguslanem forumu 🙂 🙂

in potem se srečamo, če se nam že ni bilo dano v šolskih klopeh… na zguslanem forumu 🙂 :)[/quote]

Skrivnostna so pota Gospodova… u globalnom selu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close