Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dialog med moškim in žensko

Dialog med moškim in žensko

Ne vem, kaj ti čutiš. A imaš le halucinacije? :))) Matjažko je že oddan, kolikor vem.[/quote]

Antilopa, saj kemija se lahko čuti, tudi če si oddan, samo ne smeš biti nepreviden in zamešat vnetljivih substanc v epruvetah, da ne naredi buuum. 😀 Katenjka dobro pozna razmerja, kako se kaj meša, menda? :D[/quote]

A ti to Katenjko napeljuješ na to, da je sostorilka pri tvojem prešuštvovanju? Jaz ne morem tega gledati. :)))

Zaseden je on v svoji domišljiji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Antilopa, saj kemija se lahko čuti, tudi če si oddan, samo ne smeš biti nepreviden in zamešat vnetljivih substanc v epruvetah, da ne naredi buuum. 😀 Katenjka dobro pozna razmerja, kako se kaj meša, menda? :D[/quote]

A ti to Katenjko napeljuješ na to, da je sostorilka pri tvojem prešuštvovanju? Jaz ne morem tega gledati. :)))[/quote]

Med vama s Spiderjem se tudi čuti kemija. Upam, da sta oba fraj. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hm, midva s Spiderjem se lahko o marsičem pogovoriva, tudi zbadava. :)) Samo ena pomanjkljivost je tu – malo me je strah pajkov, sicer ne tistih malih, ampak kakšne tarantele pa ne morem videti. :)) Drugače pa je en zanimiv kaliber ta pajkec.

Posesaš, pometeš, zdručkaš – pa je. 😀

Druck = tlak => z-druč-kati => zmečkati

Aha, no dobro, obvladam še en tuj jezik. :))))

Glej ne znaš ti etimološko terminov razlagat– drueck-(pri)tisk ->zdručkati-stisniti

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

O, lej jo, nevesto. Kdaj bo vajina poroka z Matjažkom?

A ti to Katenjko napeljuješ na to, da je sostorilka pri tvojem prešuštvovanju? Jaz ne morem tega gledati. :)))[/quote]Antilopa, potruješ matjažkovo tezo o tem, da je ženskam zveza svetinja, četudi je tuja in četudi je domišljijska hehehe… ti sigurno veš, kak se grah češe, ne?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda vem, mala malica.

Na vretenu je kolca, potem pa jo obračaš s pedali, da smuka grahove laske? 😀

Na vretenu je kolca, potem pa jo obračaš s pedali, da smuka grahove laske? :D[/quote]Ti veš ja, ona pa ne vem, če je poznala to frazo ccc

Katenjka, spravi se k stvari, bemumast, ta pubec nič ne upa..Boš morala ti kot deklina stopit v akcijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako to, da mi jo prepuščaš brez dvoboja? Sem prehuda konkurenca zate in si že na začetku obupal? 😀 Kaatenjka bi te malo usmerila, spravila na prava pota, ti rodila. :)))

Kako to, da mi jo prepuščaš brez dvoboja? Sem prehuda konkurenca zate in si že na začetku obupal? 😀 Kaatenjka bi te malo usmerila, spravila na prava pota, ti rodila. :)))[/quote]

To je bilo iz solidarnosti. Matjažko, podarjenemu konju se ne gleda v zobe 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kako to, da mi jo prepuščaš brez dvoboja? Sem prehuda konkurenca zate in si že na začetku obupal? 😀 Kaatenjka bi te malo usmerila, spravila na prava pota, ti rodila. :)))[/quote]

To je bilo iz solidarnosti. Matjažko, podarjenemu konju se ne gleda v zobe :)[/quote]

Kaj pa je narobe s konjičem, da mi ga prepušča? 😀

To je bilo iz solidarnosti. Matjažko, podarjenemu konju se ne gleda v zobe :)[/quote]

Kaj pa je narobe s konjičem, da mi ga prepušča? :D[/quote]

To pa ti naj Spider kar sam prizna, to žal ni v moji domeni 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj pa je narobe s konjičem, da mi ga prepušča? :D[/quote]

To pa ti naj Spider kar sam prizna, to žal ni v moji domeni :D[/quote]

Mah, kaj one ve, še sedla ne zna nadeti po moje. 😀

To pa ti naj Spider kar sam prizna, to žal ni v moji domeni :D[/quote]

Mah, kaj one ve, še sedla ne zna nadeti po moje. :D[/quote]

Heh…kaj pa ti, ga znaš, da bi osedlal/zajahal to kar se ti sugerira ?

Na rodeu? :)))

Na rodeu? :)))[/quote]

Okoliščine nisem definirala…recimo rodeo – bi zmogel, znal, preživel?

Na rodeu? :)))[/quote]

Okoliščine nisem definirala…recimo rodeo – bi zmogel, znal, preživel?[/quote]Če smo natančni, okoliščina (sugerirani material) je bil definiran, moram pa reči, da mi je prav všeč, da ne gre več za isto stvar, bi se sicer čutila dolžno napisati, da je treba biti dosleden v ignoriranju dotičnega človečka, ki je še pred časom jemal toliko časa…
čemu..ah čemu…
namreč če v kemiji (fiziki) ne znamo odmisliti detajlov (jih ignorirati oz abstrahirati) dobimo izredno komplicirane račune… ki jih nemalokrat niti računalniki ne znajo rešiti v realnem času…hehe

Zame okoliščina ni enako kot predlagan material, ki se bo v dani okoliščini (Matjažko si je zaželel rodeo) zlorabljal ali uporabljal, jaz tega nisem predlagala.

Sicer pa je zame na tej točki “hec” zaključen.

Kakšen hec, kje zaključen, sem prepričana, da matjažko že štrigla konjičke, da bodo lepi tisti dan po božiču.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close