dhl dostava
Nastrani DHL sem videla da lahko slediš svojemu paketu po številki.nekaj sem naročila in pričakujem preko dhl.Ko sem šla pogledatpod številko paketa piše da je v ljubljani dhl centru 24.12 in da je dogovorjena dostava.Sedaj pa me zanima če mi zna kdo kaj povedat,ker jaz nisem z nobenim nič dogovorjena,hočem povedat da me ni nobeden še nič kontaktiral!
Ja, včasih sem res dobila sms, kdaj je predvidena dostava. Zdaj pa že dolgo ne več. Šofer pokliče ene pol ure prej ali pa tudi ne. Če nas ni doma – in imamo to smolo, da smo na njegovi poti okrog 14h, ko ni nikogar – pusti obvestilo.
Jaz sem se navadila, da jih zjutraj pokličem pred 8. uro in paket preusmerim na službeni naslov. Lahko pa jih pokličeš in preveriš kdaj približno je predvidena dostava v tvoj okoliš.
jaz velikokrat dobim od dhl-a. sledim stevilki, imas tudi slovensko razlicico, kjer ti napise, ko pride v ljubljano in potem se isti dan “na dostavi s kurirjem”. ta k nam pride vedno med 14h in 15h, tako da, ce me ni, angaziram mami, da prevzame. enkrat sem klicala na dhl in so ga oni kontaktirali, da me poklice, tako da sem si spravla stevilko in ga vedno poklicem ali pa on mene, ker me ze pozna.
skratka, klici dhl slovenijo, vprasaj, kje je posiljka in prosi, da kurirju recejo, naj te pol ure prej poklice … ce nima tvoje tel., te ne more … oni ti bodo tudi povedali, kdaj dobis.
Forum je zaprt za komentiranje.