Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style D&G LIGHT BLUE

D&G LIGHT BLUE

Mene pa zanima a je še katera taka, ki je ta parfum poskusila, pa se ji ne zdi nič posebnega oz. ji sploh ne diši?

Na forumih je precej žensk ta parfum označilo kot najboljši, meni pa niti malo ne diši. Joj res smo si različni, ampak dobro je tako.

Meni je vsec. Sicer ga ne uporabljam, ker je bil to najbolj “napaden” parfum preteklih let in moram priznati, da se mi je ful zameril s tem, da sem vsako drugo zensko zavohala po temu parfumu. In ker sama nimam crednega nagona, sem ga preskocila. Mi pa je vsec, limonce+jabolka….

Meni tudi ni všeč, se mi zdi da je to nekakšen Angel med svežimi vonji, pač a must have za oboževalke malce bolj light skupine vonjev.

Meni ni nic posebnega pozimi…poleti se mi pa zdi,da dobi poseben vonj in je enkraten 🙂

Ja, sem imela tudi jaz. Enostavno ga ne prenesem:-) So me pa vedno pohvalili, če sem si ga nadela.

Ampak žal……ta vonj mi enostavno ne sede. Prijateljica pa nanj nora že kar nekaj let.

V podobni izvedbi je Laura od L. Biagiotti.(ta mi je pa recimo super)))))))

Joj, smo si pa res različni:)))))))

lp

Vsak parfum diši na različnih kožah malo drugače.

Meni osebno D&G LIGHT BLUE diši super in tudi vedno ko se z njim odišavim me ljudje sprašujejo kateri je ta parfum da si ga bodo tudi sami kupili.

Ja, dobro je da različno zaznavamo vonjave ker drugače bi vsi uporabljali parfum ene vrste.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close