Dežuje
Ja, Miller je že zapravil svojo verjetno zadnjo šanso na smuku. Malo mi ga je žal.
Pri nas pa 10 stopinj pa pomlad 😀 mam odprto okno in poslušam kak ptički veselo čivkajo haha…. vročinski val proti prejšnjemu tednu!
A jebat ga Millerja… jaz bi bil tudi vesel za njega že zato ker je tip prava faca 😀
Odjahal en krog, začel v suhem končal moker, da je kapalo od mene 😉
Saj tako je treba, a ne? : ) )))[/quote]
Vsaj tuširati se ni treba. :)[/quote]
Je bila ravno ena pri nas in sem izkoristil, da me je podrgila še mal po hrbtu…… 😉 ha,ha,ha…..
Zadnjič sem prebral, da kaj bi z večnim življenjem, ko pa ne vedo kam bi se dali na deževen dan…. :))
Sem napisal, da me je še mal po hrbtu…. 😉
Ne morem ti več napisat kje me je še in kolk je bilo pene, ker bi lahko padel v nemilost pri moderatorju in bi me zbrisal…. :)))))
Zadnjič sem prebral, da kaj bi z večnim življenjem, ko pa ne vedo kam bi se dali na deževen dan…. :)) [/quote]
Dobra!!
Sem napisal, da me je še mal po hrbtu…. 😉
Ne morem ti več napisat kje me je še in kolk je bilo pene, ker bi lahko padel v nemilost pri moderatorju in bi me zbrisal…. :)))))[/quote]
O peni ni bilo govora… sem mislila, da si bil samo moker po jahanju … ženskam to nekako bolj koristi kot moškim. Ok, zdaj bom pa nehala 😀
Forum je zaprt za komentiranje.