Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dežuje

Dežuje

Kar pošteno uliva. Kaj počnete oz. boste počeli?

Pri nas nič ne dežuje.

Prepiral se bom s tradicionalisti na forumu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Spider bo spesnil eno pesem o seksu in dežju. :)))

Pri nas je sonček. 🙂

Zabušavali, saj je vikend. Zvečer pa navijali za Perota mišico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A tako, potem pa je samo v Lj sivina in težek dan :/

Je kako smučanje na tv danes? Ali dober film?

Smuk je že bil.

Pero danes dvakrat 104 s telemarkom, dajmo Pero!

Ja, Miller je že zapravil svojo verjetno zadnjo šanso na smuku. Malo mi ga je žal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri nas sneži!

Pri nas pa 10 stopinj pa pomlad 😀 mam odprto okno in poslušam kak ptički veselo čivkajo haha…. vročinski val proti prejšnjemu tednu!

A jebat ga Millerja… jaz bi bil tudi vesel za njega že zato ker je tip prava faca 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Grem nekaj razmislit na kavč!! ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Je že do nas prišel dež in me pregnal noter. 🙂

Hvala bogu, Robi, ne rabim bit fouš 😉

No, jaz grem pa zdaj malo ven, kljub nespremenjenemu vremenu. Pogledala sem si 12 jeznih mož in se nakrohotala zraven.

Ma ki si ti?

Ma ki si ti?[/quote]
Tam bolj na robu SLO. Zato me je dež malo pozneje dosegel. 🙂

Odjahal en krog, začel v suhem končal moker, da je kapalo od mene 😉
Saj tako je treba, a ne? : ) )))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj tako je treba, a ne? : ) )))[/quote]
Vsaj tuširati se ni treba. 🙂

Saj tako je treba, a ne? : ) )))[/quote]
Vsaj tuširati se ni treba. :)[/quote]
Je bila ravno ena pri nas in sem izkoristil, da me je podrgila še mal po hrbtu…… 😉 ha,ha,ha…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaj tuširati se ni treba. :)[/quote]
Je bila ravno ena pri nas in sem izkoristil, da me je podrgila še mal po hrbtu…… 😉 ha,ha,ha…..[/quote]
A zato je tako dobre volje. :)))

Pri nas cel dan tak sonce kot že dolgo ne:). Škoda, da ob slabem vremenu nimate idej in čakate, da se razjasni navznoter in navzven, da vam kaj kapne:).

Ja, fišika, včasih se nam ne da razmišljat pa raje čakamo, da nam kaj (kaka ideja) kapne z neba 😉

Če bi bil On_ ženska, bi bil to jackpot dneva haha, ker pa ni bil, no, se je zadovoljil z drgnjenjem hrbta hehe

Zadnjič sem prebral, da kaj bi z večnim življenjem, ko pa ne vedo kam bi se dali na deževen dan…. :))

Sem napisal, da me je še mal po hrbtu…. 😉
Ne morem ti več napisat kje me je še in kolk je bilo pene, ker bi lahko padel v nemilost pri moderatorju in bi me zbrisal…. :)))))

Zadnjič sem prebral, da kaj bi z večnim življenjem, ko pa ne vedo kam bi se dali na deževen dan…. :)) [/quote]

Dobra!!

Sem napisal, da me je še mal po hrbtu…. 😉
Ne morem ti več napisat kje me je še in kolk je bilo pene, ker bi lahko padel v nemilost pri moderatorju in bi me zbrisal…. :)))))[/quote]

O peni ni bilo govora… sem mislila, da si bil samo moker po jahanju … ženskam to nekako bolj koristi kot moškim. Ok, zdaj bom pa nehala 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close