Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dežuje.

Dežuje.

Nočem izpast depresivna, čeprav me tole vreme kar k tlom tišči [sub](in dejstvo, da sem še v službi)[/sub], pa vas vprašam, kako si boste popestrili deževni petek. Eni bodo pucali, drugi brali, tretji … ? No, na dan z besedo 🙂

P.S.: Filozofska razglabljanja tokrat niso zaželjena.

Jaz imam rada dež, še bolj pa sneg, dolge večere in še daljše noči… ne vem še kaj bom delala, zna se zgoditi, da bom celo za faks… res pa je, da na štajerskem ne dežuje, poslabšanje vremena (ciklon) pride skoraj brez izjeme vedno z zahoda, zato bi naj bili mi manj depresivni ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Z otroci bom, da naredijo nalogo, za ženo bom pripravil večerjo, da ne bo šla lačna spat ko pride iz službe, potem pa še stiskanje …

O, kako lepo :))

katenjka, torej so tvoji dnevi enaki kot če nabija sonce? Skoraj ne verjamem. No, jaz grem po službi še na en literarni večer potem pa koma v posteljo. Vedno si rečem, da bom brala, potem sem pa preutrujena še za to.

Bila z otroci. Ne glede na vreme.

Razen če bi kdo želel priti na obisk, klepet.

psolušam muziko za deževne dni, gledam skoz okno in si grejem roke s čajem

Mene pa dež izredno pomirja. Če je rahel z veseljem nastavim obraz dežnim kapljicam, ki tako nežno pobožajo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zunaj lije kot iz škafa, ne duha ne sluha o kakšnem snegu, ker je 8 stopinj (no, vsaj pri nas). In paše biti na suhem:).

Lepo. Si že vrtim komad od X6 (še kakšnega deževnega, prosim). Pa saj načeloma čist paše bit doma, sploh če je tema zunaj. Sem bila čist srečna, ko sem danes imela skoraj do večera zapolnjen dan (služba, obveznosti in celo ena prijetna stvar), čeprav zdaj ko sem mrtvo utrujena, nisem sposobna za nič (ne čajčka ne branje ne čofotanje v banji).

Upam da nas ne bo jutri vse skup zalilo, Ljubljanica z njenimi pritoki je že precej visoka.

http://www.youtube.com/watch?v=7IKMXfI5hzE

zate, krivokljunčica. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wiii hvala, japki!

Glede na to, da sneguje, pa objavljam tole [youtube]KKtFoJaCEQA[/youtube]

Lenarla, spala, lenarla…. spala .:)

Se kater(a) javi, da gre likat namesto mene? Je pa ful velik kup 🙂

Pa srajc je veliko in te morajo biti zlikane v piko, ker sicer jih šef zavrne :))))))

Ne, likat pa ne, sploh pa ne srajc, brrrr, ko mora vse na črto bit. Recimo jesensko pospravljanje cot mi diši, ko se znebit poletnih cunjic in naredim prostor puloverjem 🙂

Mene pa čaka kup umazane posode, ah, mogoče bodo pa mački pomil 😛

Nizek pritisk me odvrača od dela, boljše je preživeti dan na kavču s knjigo in vmes obrniti glavo proti televizorju (joj, kako pogrešam kako dobro komedijo!).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close