Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desna vlada, Janša je ali pa ni

Desna vlada, Janša je ali pa ni

Važno da je desno!!

Majmuni ste mi napolnili blok z opankarji! Desno do konca.

Briga vas ki se skrivate po svojih bajtah z ograjami in kamerami kajne?? Politiki levaki vsi zaščiteni, nikjer sami peš ponoči? Je fino kajne? Sploh srečate to kar luta okoli po mestih? Vidite sploh kaj delate? Aja ne, skriti po svojih varovanih luknjah. Kaj pa rabite varovanje in blindirana vozila, ograje itd.če je tako varno? Greste kdaj na mestni avtobus? Zvečer na sprehod? Kaj počnte? A sploh živite da nič ne vidite? Desno in pika! Ostali neprviligirani ki pa vas pamet še ninsrečala boste pa očitno rabili izkušnje s kom.

Samo da ni Janša, pa tudi če bomo travo pasli in lubje kuhali, nikoli več desne vlade !

jasno je, da bodo levake volili vsi socialci, tuji delavci, ki so pri nas s svojimi familijami, ki pobirajo ful sociale (ja, tujci lahko volijo od leta 2002, če imajo stalno prebivališče v Slo, kar pa ni nobena težava glede na to, da se lahko sami prijavijo, samo če imajo najemno pogodbo) in kulturniki, televizijci itd. Ker imajo od te vlade same benefite.

Delovni ljudje, ki smo nekaj ustvarili in imamo službe, bomo proti. Janše še nisem volila, ampak če bo on edina alternativa, komot. Preden nas Golob do konca uniči. Poln keša nekje v davčnih oazah, tu pa igra cerkveno miš in samo davke nabija, mrš.

Odgovor na objavo uporabnika
Blokovc, 24.08.2025 ob 08:14

Važno da je desno!!

Majmuni ste mi napolnili blok z opankarji! Desno do konca.

Briga vas ki se skrivate po svojih bajtah z ograjami in kamerami kajne?? Politiki levaki vsi zaščiteni, nikjer sami peš ponoči? Je fino kajne? Sploh srečate to kar luta okoli po mestih? Vidite sploh kaj delate? Aja ne, skriti po svojih varovanih luknjah. Kaj pa rabite varovanje in blindirana vozila, ograje itd.če je tako varno? Greste kdaj na mestni avtobus? Zvečer na sprehod? Kaj počnte? A sploh živite da nič ne vidite? Desno in pika! Ostali neprviligirani ki pa vas pamet še ninsrečala boste pa očitno rabili izkušnje s kom.

Kdo točno ni upal med lasten narod, če ni bil obdan z robocopi?
Če je kerega na smrt strah stopit med ljudi brez cele posadke varnostnikov, je to desna falanga. Tako zelo sovražijo vse okoli sebe, da razen sovraštva ne vidijo ničesar. Ker bi oni pobijali, so prepričani, da bi drugi tudi njih radi zaklali.

Samo poglej, koliko let že ponavljajo “ubi Janšo”. Si predstavljaš, kaki strah je to, da te drži deset let?

Ti se pa spokaj ven iz bloka, pa je rešeno. Zakaj pa si tam? Ker nisi sposoben iti na svoje?

Desni bojo še tebe ven vrgli, ker rabijo prostor točno za svoje opankarje, bedak!

takoole, 24.08.2025 ob 09:12

jasno je, da bodo levake volili vsi socialci, tuji delavci, ki so pri nas s svojimi familijami, ki pobirajo ful sociale (ja, tujci lahko volijo od leta 2002, če imajo stalno prebivališče v Slo, kar pa ni nobena težava glede na to, da se lahko sami prijavijo, samo če imajo najemno pogodbo) in kulturniki, televizijci itd. Ker imajo od te vlade same benefite.

Delovni ljudje, ki smo nekaj ustvarili in imamo službe, bomo proti. Janše še nisem volila, ampak če bo on edina alternativa, komot. Preden nas Golob do konca uniči. Poln keša nekje v davčnih oazah, tu pa igra cerkveno miš in samo davke nabija, mrš.

Malo bolj desno bi volil. Janše nikakor ne.

Ko človek gleda to retardiranost, ki jo dnevno nabijate, je pravo čudo, da še sploh obstajamo.

Če se jaz prav spomnim, ko sem nazadnje bral Uredbo o varovanju določenih oseb, prostorov, objektov in okolišev objektoov, ki jih varuje policija (Uradni list RS, št. 63/13, 23/20, 144/20, 102/22 in 58/25).  so po tej uredbi fizično varovani:

Oseba, ki opravlja funkcijo šefa tuje države na državniškem, uradnem ali delovnem obisku v RS.
    Osebo, ki opravlja funkcijo predsednika vlade in predsednika republike.
    Osebo, ki opravlja funkcijo predsednika Državnega zbora RS, podpredsednike Vlade, ministre za zunanje in notranje zadeve in obrambo, bivšega predsednika vlade in republike 3 mesece po koncu mandata ini kandidata za predsednika republike, ki je izvoljen v času od uradne razglasitve izida volitev do prevzema funkcije.

Poleg tega je varovanje podpredsednikov vlade uvedla 14. Vlada Republike Slovenije pod vodstvo Janeza Janše na 1. redni seji.

#NajživiTITO #SFRJ

Hahaha, tole zadnje predvsem za Noriškega velja.

Janše tudi jaz še nisem volila, sem pa volila desno. Očitno bom na naslednjih volitvah morala obkrožiti njega, ker ima edini na desni možnost, da zmaga.

Nikoli več leve vlade, v njej bomo postali manjšina v lastni državi, ki jo bodo preglasovali tujci.

avtostyle, 25.08.2025 ob 09:39

Janše tudi jaz še nisem volila, sem pa volila desno. Očitno bom na naslednjih volitvah morala obkrožiti njega, ker ima edini na desni možnost, da zmaga.

Nikoli več leve vlade, v njej bomo postali manjšina v lastni državi, ki jo bodo preglasovali tujci.

Tudi jaz nisem volila desno do sedaj, Janše itak ne. No, njega ne bi nikoli. Bi pa mogoče kakšno malo bolj desno strano ( razen NSI  in Logarja).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close