Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dermatologija Vesna Tlaker

Dermatologija Vesna Tlaker

Moram najti dobrega dermatologa za kup težav s kožo (od znamenj do žilic). Baje da v Ljubljani blizu ZD na Metelkovi dela dermatologinja Vesna Tlaker, ki ima kar visoko oceno. A ima kdo z njo izkušnje iz prve roke? jaz bi rada nekoga ki se res posveti in je strokove. Hvala v naprej za odgovore.

kje se pa vidi taka ocena?

tudi mene zanima, če je kdo bil pri njej? kako ste zadovoljni?

Bila sem pri njej in je rees krasna zdravnica. Odstranjevala mi je pigmentne madeže z laserjem. Zraven mi je pa še popolnoma zastonj pregledala vsa znamenja na telesu. Res priporočam.

Meni je odstranjevala tetovažo z laserjem. Neskončno zadovoljna sem bila. Prijazna, človeška, vzame si čas, se ti res posveti…. mimogrede pogleda še kaj drugega, da nasvet. Odličen občutek, da si pri zdravniku, ki mu je res mar, ki se zate potrudi.

V življenju ne bom šla več do drugega dermatologa, take zdravnice res ne najdeš vsak dan.

Sem bila pri njej, ko je delala še drugje, večkrat, za več težav. Ko sem prišla enkrat za odstranitev znamenja, sem ji hotela povedati kako je z mojo prejšnjo težavo, ki sem jo reševala pri njej, pa je rekla, da danes ne bova o tem nič govorili. Me je kar začudilo, saj sem bila vedno pri njej samoplačniško. Sicer strokovno uredu.

Sem bila pri njej. Prvič prijazna. Ker ni bilo izboljšanja, sem šla drugič. Sem morala plačati. Je povedala vse drugače kot prvič in hvalila svojo prvi diagnozo…ampak kaj to meni pomaga, če ni bilo izboljšanja. Ne grem nikoli več.

Odgovor na objavo uporabnika
Vrtnica493, 12.09.2021 ob 12:07

Sem bila pri njej. Prvič prijazna. Ker ni bilo izboljšanja, sem šla drugič. Sem morala plačati. Je povedala vse drugače kot prvič in hvalila svojo prvi diagnozo…ampak kaj to meni pomaga, če ni bilo izboljšanja. Ne grem nikoli več.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Cim dlje od te ambulante! Vzvisena. preracunljiva. Kapitalizem pri vrhuncu. Se pozdrav zaracuna. Slaba atmosfera.

Uh, tudi mene je obrala, 100€ za par minutk površne obravnave, pa kortikosteroide na beli recept, hvalalepa res. Btw s KS me je zdravila že osebna, pomagalo je za čas mazanja, potem pa ne več, kar sem tudi povedala.

Baje, da naj bi se zelo spoznala tudi na bolezni lasišča. Je to res?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close