Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dermatologija

dermatologija

še en forum ki ne deluje????????

Ja, jaz tudi čakam na odgovor in objavo posta že en teden. Očitno traja malo dlje časa 🙁

Enako neaktiven je tudi forum Psihiatrija.

Pa forum “Prva in samopomoč”. Bilo bi dobro na vsak forum, ki ne deluje, napisati, da je zaprt, da ne pišemo poste.

Hvala in lp!

Tejna, moderatorka se opravičuje, je bila odsotna, bo sama napisala obvestilo. Hvala za razumevanje!

A., moderator odgovarja samo ob prostem času, to je med vikendi. Vprašanj je veliko.

Samson, moderatorka se mi še ni oglasila, sporočim takoj, ko dobim kaj več informacij.

Moderatorji delajo prostovoljno in v svojem prostem času. Nekateri temu lahko posvetijo nekaj več časa, drugi si ga težje utrgajo. Razumljivo je, da je na odgovor včasih težko počakati. Forumi so pripomoček, dopolnilo in nadstandard. Udobje v naslonjaču, katerega ne omogoča nobena druga organizacija na svetu. Seveda pa tudi Med.Over.Net ni popoln. Malo bolje kot v klasični čakalnici pa upam in srčno želim, da je.

Sicer pa pripravljam anketo, s katero bomo preverili zadovoljstvo uporabnikov spletnega sistema Med.Over.Net in upam, da bomo dobili dovolj podatkov, da bomo še izboljšali stvari, ki so v naši moči.

Andreja

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala za odgovor. Na forumu Psihiatrija se je že nekaj premaknilo, ampak mojega prispevka še vedno niso objavili, niti nanj odgovorili. Saj lahko pišem v staro temo?

Drugače pa zdaj vem, da je treba biti malo bolj potrpežljiv. Se bom potrudila 🙂 Pohvale za forume.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close