Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dermatolog

Dermatolog

Rada bi obiskala dobrega dermatologa ( lahko samoplačniško ) zaradi znamenj po telesu, Ker še nikoli nisem bila pri nobenem, me zanimajo vaše izkušnje in priporočila.

Hvala.

Ja kam bi pa rada šla, s katerga konca pa si, oz ti je blizu?

Ljubljana?
Čakalne dobe z napotnico so dolge, samoplačniški pregledi imajo pa zelo različno ceno – 60-120 evrov. Pa ni nujno, da je najdražji najboljši, pogosto plačaš ime.
Odsvetujem center dr.Bartenjeva, kjer sem 2x naletela na zelo nezaintereseirana zdravnika. Ne pretiravam – en se mi ni niti na en meter približal, je že izza mize ugotovil, da moja znamenja niso kritična. Pa jih imam zelo veliko in v družini imamo MM. Včasih je tam delala dr.Larisa Stojanovič, super zdravnica. Zdaj dela na fakulteti, ima tudi svojo ordinacijo v Dravljah.
Odsvetujem tudi dr.Kralja, ki se je zelo slabo izkazal pri postavitvi diagnoze MM mojega očeta. MM je bil kot iz knjige – velik, neenakomerno obarvan, nepravilne oblike. Šele na prigovarjanje očeta ga je izrezal, trdil je pa, da ni nič hudega. MM je bil že v razširjeni fazi…

Jaz sem v Ljubljani šla v Arsderma k Heleni Rupnik. Bila sem zelo zadovoljna. Poslikala mi je kakih 30 znamenj, ki jih bo čez eno leto ponovno pregledala. Stalo je 95 evrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close