Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dercos- proti izpadanju las

Dercos- proti izpadanju las

Zdravo!

Rada bizvedela, če je katera že uporabljala Decos od Vichy-ja proti izpadanju las in kakšni so rezultati. Ker je preparat precej drag me najprej zanimajo vaše izkušnje z njim.

LP.

jaz imam sampon dercos vichyjeu (rumena pakunga), so mi vcasih fuuuuuuuuul izpadali lasje, zdaj malo manj, ne vem ce ravno zaradi sampona, ga pa uporablam ze ene 2 leti predvsem zaradi tega, ker mi naredi lepe lase, lahko se razcesejo, se mi pa zdi tudi, da mi je izboljsal lasisce, ki me je prej dosti bolj bolelo .

Moja mama jih je začela jemat ta teden. Blazno draga zadeva, ampak pravi, da bo poskusila..
Bom še poročala, če te zanima..

Jaz imam Vichy-jev šampon Dercos proti izpadanju las, pa mi ne čist nč pomaga, sam masti mi lase, da si jih moram umivat vsak drug dan…

lp

ej pomaga sicer sele po kakih 2 mescih
res je draga stvar racuni da mors dt vsake dva mesca 7 jurjev kot da bi sla k frizerju sam pomaga:)

Tudi sama sem pred časom uporabila Dercos – Vichy šampon proti izpadanju las in moram priznati, da mi je med umivanjem prej bistveno več las izpadlo kot po umivanju las s tem šamponom, seveda pa sem ga uporabila v kombinaciji z ampulami. Meni je pomagalo. NAto sem malce prenehala in postopek ponovila po kakih 2-3 mesecih učinek je vedno enak, izpadanje se mi je ustavilo.

Zatorej nimam slabih izkušenj ne s šamponom ne z ampulami.

pomaga…

jaz uporabljam ta šampon kar nekaj časa in moram reči, da kake izboljšave ni. je pa res, da mi lasje izpadajo zaradi hormonskega neravnovesja. šampon uporabljam že kar nekaj mesecev, sem pa opazila, da mi lase full izsuši in se mi lasišče full hitro zmasti.

tudi jaz pri poskusila z ampulami od vichy pa me zanima ali je kakšen učinek glede na tako visoko ceno?
zanima me tudi ali je izpadanje las lahko povezano z nepravilnim delovanjem ščitnice..
hvala za odgovore..lep pozdrav

Seveda je lahko. Zaradi nepravilnega delovanja ščitnice se poruši ravnovesje hormonov, kar povzroča prekomerno izpadanje las. Potem je tu še stres (sem spada tudi nezadostna količina spanja, utrujenost), kar je tudi poglavitni razlog izpadanja las.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close