depresija pri fantu
Pozdrav!
Na vas se obračam, ker imam problem, ki me grozno muči že nekaj časa in res nevem kako in kaj naj naredim.
S fantom sva skupaj nekaj manj kot leto in vse je bilo super, stara sva 20 in 22 let in še enkrat poudarjam, vse razen tega, kar bom spodaj opisala je bilo popolno.
Pred dvema mescoma sva oba prijavila na razpis na fakulteti. Izšlo se je tako, da sem jaz dobila on pa ne, čeprav najbrž bolj ustrezal kriterijem kot jaz. Izedno ga je prizadelo, ker si je tega zelooooo želel, najbrž bolj kot jaz. Nevem ali ga je prizadelo bolj to, da ni dobil kot to, da sem dobila jaz. Skratka po tem dogodku so v najino zvezo prišli sami prepiri. Izredno mi je zamiril, ker ga kot pravi nisem potolažila na prav način in ni imel občutka, da sem na njegovi strani. O vsem sva se miljonkrat pogovarjala in velikokrat sem mu povedala, da sem na njegovi strani in ga podpiram, vendar on ni čutil tako… Kasneje mi je povedal, da mi je zamiril tudi to, da nisem šla do osebe, ki je zbirala in ji povedala, da je on tudi dober in da bi lahko še njega vzeli… To sem sicer skušala storiti, vendar te osebe prvič ne poznam, drugič pa mi je razložila, zakaj je izbrala mene in po kakšnih kriterijih je izbirala. Potem sva dogodek nekako potlačila in preživela lepo poletje. Imela sva sicer nekaj prepirov vendar nič resnejšega. Zdaj, ko bom začela opravljat to delo pa je vse spet prišlo na plan. Vsakič ko sem omenila to stvar je postal slabe volje in začel govoriti “med vrsticami” razne stvari. Večkrat sem se skušala pogovarjat, vendar je njegov odgovor vedno, da se tako počuti, da nemore pomagat, da noče na to mislit, pa nemore pomagat, da noče biti slabe volje pa nemore drugače… Sploh se ni mogoče normalno pogovarjati z njim in vedno ko sva skupaj me spravi v jok. Ko se pogovarjava o opcijah, kako bova to rešila sem predlagala, da zvezo končava, če negre – v njegovo dobro, ker tako nemore več. To mi je izredno zamiril, tako je zdaj še to problem. Prišlo je celo tako daleč, da mi je predlagal da naj na račun zveze ne opravljam dela, ki sem ga dobila. Postal je čisto brezvoljen, vse o čemer se lahko pogovarjam je kako je njemu hudo, čeprav je bil prej zelo aktiven se zadnje dni ne ukvarja prav z ničemer več, cele dneve se “smili sam sebi”, če lahko uporabim ta izraz.
Res mi ni vseeno za to zvezo in res ga imam rada. Poskusila sem se pogovarjati že na vse načine, vendar nič ne pomaga. Če ima kdo kakšno idejo, kaj naj še naredim naj prosim pove, ker tako res negre več….
Hvala vsem in se opravičujem za dolžino!!!
Tip je nevoščljiv in razvajen do konca. Ne privošči ti, da si vsaj ti sprejeta. Partner te naj bi podpiral, ne pa zganjal nevoščljivost in zamero.
Po moje se bo ta fovšija in zamera samo stopnjevala in nekega dne bosta končala. Že s tem, da se noče pogovarjat s tabo kaže na to, da je totalno nezrel in nesposoben reševati ovire v življenju.
Diši po nevoščljivosti. Kako bi pa bilo, če bi blo obratno. A nebi bla ful vesela zanj, pa da je en od vaju dobil. Mogoče bi bla za trenutek mal žalostna zase, ne bi pa se držala celo poletje in še naprej. Al še ni odrastel al pa je tak karakter. Mislim, saj je grozno, ampak če ostaneta skupaj, a boš vedno gledala da ga ne boš v čem prekašala, se boš umaknila za ljubi mir pri hiši?
Forum je zaprt za komentiranje.