Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depiliranje bikini področja

depiliranje bikini področja

Po mojem mnenju so imeli v mislih tablete proti bolečini!
Pri nas imamo tudi gospo ,ki jo vzame pred depilacijo in trdi , da skoraj ne čuti bolečin!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zdravo!!Mene tudi zanima kaj pomeni ,to brazilska depilacija!Lepa hvala za odgovor!!!

Seveda se lahko pride na depilacijo s tamponom, saj to ne ovira tudi pri izbiri frizire!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

bikini predel se da fejst zdepilirat z voskom, ki ga kupite v posodici in jo potem segrejete. Tega pri nas še nisem zasledila v drogerijah, imajo pa zanesljivo v Avstriji in Italiji. Če pa mogoče katera ve, če se da tudi pri nas kupit kakšen izdelek, s katerim se uspešno populi dlake na bikini predelu, pa bom zelo vesela, saj ne živim ravno blizu meje. mejte se! 🙂

JAZ SEM ŠE VEDNO MNENJA , DA BIKINI PODROČJA NAJ NE BI VSAK DOMA Z VOSKI DEPILIRAL.PRI NAS SE JE OGLASILO ŽE MNOGO DEKLET ,KI SO TO POSKUŠALE IN KONČALE BODISI Z OPEKLINAMI, PODPLUDMAMI…VEMO, DA SE NAHAJAJO NA TEM PREDELU BEZGAVKE IN NAPAČNIMI POTEGI JIH VZDRAŽITE IN VAM LAHKO ZATEČEJO.

ZATO ZA TA MALI PREDEL RAJE OBIŠČITE POMOČ KOZMETIČARKE!

LP!

Pozdravljeni!

Mene pa zanima nova krema Bioxet, ki sem jo pravkar kupila in piše, da se ne sme uporabljati, če jemlješ hormonske tablete. Ali pod te tablete spadajo tudi kontracepcijske? Ne bi rada naredila napake. Hvala za vaš nasvet.

Lp.

Ja , kontracepcijske tablete so hormonske tablete, morda pa se posvetujete še z zdravnikom, morda bo mnenja,,da niso tako močne in ne bo problema!

LP!

Lep pozdrav,

vse bolj ko berem zgornje komentarje, upažam da je voskanje najpopularnejše in priporočljivo. Mar ni tako da voskanje neznosno boli? oz, bi mi lahko gdo povedal kaj pravzaprav je voskanje oz kako zgleda/se izvaja?

Sama uporabljam depilator za depilacijo nog, kar se tiče bekini predela uporabljam britvice, ker enostavno za ostale načine nisem dovolj hrabra. Bi pa rada poskusila, kajti po britju bekini predela, kot so punce omenile v zgornjih kometarjih, dražijo kožo, lahko se uname in nastanejo rdeče pikice. Nobena pa ni omenla, ali pa se to samo meni dogaja (?), po tem ko začnejo dlačice ponovno rasti, me v predelu sramnih ust pošteno srbi, je neprijeten občutek včasih celo zaboli, ali je pa koža tako razdražena, da se naredijo ranice s katerih tudi krvavim.
Se z voskanjem tem težavam lahko izognem?

Prosim za odgovore in hvala za trud,
Diana Sarah

Res prva depilacija ni lahka, res pa j,e da bi se teh težav pri depilaciji z voskom izognila!

LP!

malo sem pozen ampak vseeno
amm… če vam nastajajo rdeče pikice, in če vas srbi, se prve dva-tri dni(če se brijete), napudrajte z otroškim pudrom… meni zelo pomaga in nimam nobene rdečice ali pa srbečice. 🙂
upam da vam bo pomagalo… sporočite rezultate

Jaz sem se odločila za laser, 100% zadovoljna
3 obiski podpazduhe, 6 obiskov mini bikini, cena zmerna in sprejemljiva opravila v salonu na viču.

Lep pozdrav

Jutri grem na morje in že pred dnevi sem poskusila z epilatorjem epilirati bikini področje. Imela sem rdeče pike kot jih imam vedno po epiliranju. Ampak tu niso izginile. In ostale so črne pikice kot bi korenicice ostale not sam še bolj navrhu. Nujno rabim pomoč ker kot sem rekla grem jutri na morje.

Pozdrav,

Razbrati je kot, da ste si med epiliranjem polomila dlačice in tako so še vedno v koži.
Naprej bodo rasle, tako da ni sprememb na koži.Kmalu se jih bo treba samo zopet odstranit,

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close