Najdi forum

depilacija

Katero kremo uporabljate za depilacijo intimnih predelov in ne povzroča iritacij ter s tem mozoljčkov in srbečice?

Halooo, kaj se nobena ne depilira na intimnih predelih???

Jaz to brijem z brivnikom.

Jaz z navadno britvico.

britvica

Lp

Haloo, kaj ti ne znaš uporabit iskalnika? To je že stokrat preževečena tema!

Enako jaz.

Hodim na brazilsko recimo enkrat mesečno, vmes malo popravim z navadno britvico (Gilete sensor).

Kako dolge moraš pa imet da ti lahko naredijo brazilsko? Po moje vsaj par mm, to je pa meni najbolj zoprna dolžina. Al kako to gre sploh? Če greš 1x na mesec, koliko časa si gladka?

Ja tudi mene zanima isto kot njur?

ja, jaz sem komaj dočakala 1 teden brez britja, potem ni šlo več in sem se naročila…pa je bilo še malo prekratko…me je vseeno zdepilirala, kolikor je šlo, ampak ni šlo vse (zaradi voska ne sme prevečkrat po istem mestu), tako da sem doma še z brivnikom popravila…čez 3 tedne bi naj šla še enkrat pa ne vem, če bom spet zdržala, še dlje kot 1 teden! 🙂

Pol je ta brazilska en velik nateg. Če se morš z klinco popravljat je isto da si celo pobriješ. Pa še cenej pride.

Za mene ni nateg niti slučajno, ker je koža res gladka, brez nadležnih pikic od britja in res gre vse v nulo. Je pa tako: en teden popolnoma ok, potem začnejo malo poganjati, torej ene 14 dni čist ok, če sem na morju in se sončimo goli, si tretji teden mogoče malo popravim z britvico, ampak to samo malo potegnem pri strani, ni panike. Ja, dolge morajo biti ene par mm, 14 dni je mogoče kar malo premalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close