Najdi forum

depilacija

Zanima me če voskanje kaj škodi tam ko maš znamenja oziroma kako nardite vi v kozmetičnem salonu grete tudi čez znamanje z voskom al samo okrog odstranite dlake

Ppzdravljena!

Praviloma se znamenja ne sme dražiti, ne puliti ven dlačic, kajti nikoli se ne ve, da ne bi to privedlo do kakšnih sprememb tega znamenja in do raka!Zato ga pri nas obidemo, dlačice pa porežemo s škaricami!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

gospa Petra ima čisto prav.
znamenje iz katerega raste dlaka je znak, da je z znamenjev vse vredu. ne pulit dlak ven in ne jezit takih znamenj.
vsa znamenja je treba pustit pri miru na telesu in jih na morju čim manj izpostavljat na sonce.ali pa tudi kje drugje jih ne na sonce nastavlat. meni se že 2 odstranili, ki sta imela ravno na meji med zdravimi in bolanimi celicami, iz enega sem si veselo čupala dlako ven 7 let, pa je nehala rast in sn bla vesela, pol pa je znamenje začelo rast. pa sem stara 23.
kozmetičarke v kvalitetnih salonih pa tak vedo, kaj je prav pa kaj ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close