Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija rok

Depilacija rok

Pozdrav!

Rada bi vas vprašala nekaj v zvezi z depilacijo rok.
Po rokah imam daljše in temne dlake. Ker me neznansko motijo, sem jih poskusila odstraniti z depilacijsko kremo, za občutljive predele. Moram rečt, da mi jih je zadovoljivo odstranila, samo kaj, ko so že po parih dnevih bile spet zunaj 🙁 Za voskanje se do sedaj še nisem odločila, ker mi jo je nekaj punc odsvetovalo češ, lahko ti zrastejo še temnejše in daljše, bolj goste, skratka same negative. 🙁 Zdaj bi vas pa rada vprašala, če vse to zares drži? Kaj pravite, naj poskusim še z voskanjem ali raje ne?
Sama imam doma tudi že grelec voska, tako da mi to ne bi bil problem.
Aja pa še to, se lahko vraščajo tudi dlake na rokah? No, ker tega si pa res ne želim.

Pa še nekaj glede voskanja nog. Kako naj dosežem, da bom imela noge vsaj kolikor toliko gladke, ker med čakanjem da dlake zrastejo do ponovnega voskanja preteče kar nekaj časa. Skratka ta čas ne morem obleči kratkih hlač ali krila. Kako to počnejo ostale punce in kako jim svetujete vi v kozmetičnem salonu?
Nikoli niso vse dlake enako dolge in ene se da izpuliti druge spet ne….oh to je en tak začaran krog. 🙁

Hvala za odgovor.

lp… metuljčica

Z voskanjem dlake ne postanejo močnejše , kvečjemu sčasoma oslabijo.Močnejše pa postanejo , če se jih brije.V večini primerov se na rokah dlake tudi ne vraščajo.
Kar zadeva voskanja nog , in čakanja na naslednjo depilacijo pa se žal ne da narediti nič , razen , da si jih v poletnih mesecih voskaš na krajši čas .

Z voskanjem dlake ne postanejo močnejše , kvečjemu sčasoma oslabijo.Močnejše pa postanejo , če se jih brije.V večini primerov se na rokah dlake tudi ne vraščajo.
Kar zadeva voskanja nog , in čakanja na naslednjo depilacijo pa se žal ne da narediti nič , razen , da si jih v poletnih mesecih voskaš bolj pogosto.

Jaz ti priporočam, da si nabavi depilacijski aparat, ker jaz osebno z voskanjem nisem zadovoljna. Z depilacijskim ap. lahko spuliš dlake, ko pokukajo ven, pri voskanju pa moraš počakati, da zrastejo(halo!?). Jaz si pulim dlake po rokah z el. depilatorjem in se mi nič ne vrašča(zelo sem zadovoljna).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close