Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style DEPILACIJA ROK?

DEPILACIJA ROK?

Zdravo!

Mene pa nekaj zanima: a je priporočljivo depiliranje rok? Jz mam namreč zelo goste,črne dlake in razmišljam o depilaciji…doma imam sicer depilator, ki ga uporabljam za noge in bikini predela, ne vem pa če ga lahko tudi za roke? A so kakšne posledice? Pa če ima katere izkušnje a fajn boli?

Hvala za odgovore!

Lep dan še naprej

Mateya

Joj, jaz ne vem, če bi upala. A si že probala z belilno kremo?
Prijateljica ima zelo goste in dolge dlake, pa si jih beli z eno posebno kremo, ki si jo kupi v Müllerju… in jih sploh ni za opaziti oz. je razlika ful očitna!

ma jaz si jih redno depiliram z električnim depilatorjem in me manj boli kot depiliranje nog, sprašuješ, kake so posledice…???Prav nič extra drugače kot po depilaciji nog, pordelost in rdeče pikice, ki čez noč izzvenijo…je pa zoprno to, ker se potem, ko poganjajo nove, vidijo črne pikice, ki pa jih večinoma opazim zgolj jaz od ultra blizu… belilne kreme…sem tudi sama to nekaj časa prakticirala, pa se dokaj hitro pozna podrastek in je treba spet belit…kar je za moje pojme, glede na agresivno sestavino teh belilnih preparatov (tudi tistih, ki so propagirani kot ultra sensitivni bla, bla..),, glede na frekvenčnost uporabe, bolj škodljivo, kot depiliranje…vodikov peroksid pač ni (tako) nedolžen, kancerogenost etc..
presodi sama, kaj se splača………..v dobro tvojega zdravja…

A do vraslih dlak lahko pride?

jaz si jih voskam in nimam nobenih tezav … ni vrascenih dlak ….pocasi rastejo ….ni kakega hude rdecice …pa mene manj boli kot na nogah

Pa s časom dlake potem ratujejo svetlejše in redkejše al ni nobene spremembe vidt?

Mateya ,vsekakor svetujem da se depiliranje prepusti izkušenim rokam kozmetičark.Obrnite se na Petro”kozmetične storitve” vam bo najbolje svetovala.

Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close