Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depilacija nog

depilacija nog

Rada bi en nasvet glede depilacije nog z voskom. Do sedaj sem si brila noge in rada bi šla na depilacijo z voskom, pa me zanima koliko dni si ne smem briti noge pred depilacijo in koliko časa imaš mir.

Za vosek je dobro, da je dlaka dolga vsaj pol centi, če ne še več. Daljša je, lepše se prime in cela odstrani. Zame to pomeni, da se ne brijem dober teden, še bolje 14 dni (ja je muka takrat), potem pa je mir kak mesec. Odvisno kako hitro ti rastejo. Moje so kar hitre. 🙂

Dobra stran voskanja je tudi ta, da so dlake potem redkejše in mehkejše. Da se ti ne bi vraščale pa uporabljaj sisalovo rokavico. Že pred voskanjem se fajn zdrgni pa potem tudi večkrat na teden.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

ALi pa silkepil 🙂 To pa ne rabiš čakat, da so dolge pol centi.

Pokec, potem si en teden v dolgih hlačah ali kako?
Mašinco v roke pa zum, če kaj zraste izven plana, hitro pokosiš in je.

jA TAKO JE.

Jaz si moram novega kupiti. Ta slikepil, ki ga imam je malo slab. 100X moram po enem mestu sem in tja in nič več prav ne zagrabi.

Je pa takšno puljenje super.

Ja, metulka, druge ni. Takrat je lan zakon, ni preveč vroče.

Sem pa razmišljala o nakupu Satinelle Ice. Pred leti sem imela silkepil, pa mi je bila dosti večja muka kot voskanje. Bi morala spet probati.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

men je blo tud na začetku zelo boleče, ampak sem se čez čas navadla. a jih kdo uporablja tudi po stegnih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close