Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija moških

Depilacija moških

Zanima me, kaj si ženske, pa tudi moški mislijo o depilaciji moških….v mislih imam depilacijo celega telesa….se vam to zdi še vedno oprostite izrazu “pedersko” ali to sprejemate kot skrb za telo, higijeno….sam razmišljam o tem, da bi se depiliral, pa se bojim slabega odziva žensk…

meni je to skoraj bolj ušeč kot pa sploh ne-depilacija.zdi se mi bolj higienično,res pa je da če bi si depiliral noge, bi to izgledalo zelo nenavadno:S drugače pa me tudi poraščenim moškim ne motijo.kakor komu pač paše=)

moje osebno mnenje je..da je moški lepši podepiliran(samo ne po nogah) in urejen kot da zaraščen po celem telesu in na to ne gledam kot na pederstvo…lepše je gledati mišice kot pa kocine..heheh….

Pedersko?Halooooooooooooo?
Joj kako me to razkuri.Ljudje so totalno omejeni.Če hočemo biti ženske emancipirane,zakaj ne bi tudi moški malo bolj skrbeli za svoj izgled?Moram povedat,da je moj fant poraščen po hrbtu in meni to ni všeč.Zakaj sem jaz lahko celo leto CELA zdepilirana in urejena,on pa ne bi bil une 3 mesece poleti (bolje,če bi bil tudi med zimo, ampak ok)?
Meni je osebno všeč urejen in čist moški In ne vidim pri tem nič pedrskega.Glede omejenih ljudi pa se ne obremenuj,če moja prijateljica pravi,da če si da moški natren v kavo je peder.Ma mislim,kot da nima pravice bit na dieti.Ma kam smo prišli.
Joj sem se razpričala,ker taki predsodki,me prav spravijo iz tira.

Lep dan! Lunci

Pozdravljen!

Meni je ok depiliranje po prsih, in pa po trebuhu, vendar kakšna pazduha ali noge ne pridejo v poštev… to mi je res ogabno oz. prej smešno (na moških seveda):)

Odloči pa se sam oz. raje vprašaj sv.dekle… LP:)

sanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close