Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija moških

Depilacija moških

Zanima me, kaj si ženske, pa tudi moški mislijo o depilaciji moških….v mislih imam depilacijo celega telesa….se vam to zdi še vedno oprostite izrazu “pedersko” ali to sprejemate kot skrb za telo, higijeno….sam razmišljam o tem, da bi se depiliral, pa se bojim slabega odziva žensk…

meni se to zdi pedersko, ti pa naredi tako kot tebi paše

Meni osebno je všeč , če je moški obrit podpazduho, drugače pa je sexy ,če ima po telesu nekaj dlačc. Res deluje nekoliko pedersko, če se čist obriješ, izjeme so športniki, kolesarji, ki si brijejo noge.
Pa brez zamere!

Ja, tudi meni se zdi po celem telesu depiliranje čisto preveč! Sem kozmetičarka in ti povem, da se ne bi obneslo, imel bi kar nekaj bunkic zaradi vraščanja dlak, mogoče bi se ti celo vnelo, skratka, bilo bi dosti bolj neestetsko kot so dlake. Jaz moža depiliram samo po hrbtu na njegovo željo. Prej si je ‘friziral’ dlake na prsih, pa sem ga potem prepričala, da je to preveč očitno, je naravno prav lepo! Izjema so res športniki… Če te dlake izrazito motijo ti priporočam, da najprej narediš majhno spremembo na kakem delu pa boš videl kako se bo obneslo. Pozdravček!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close