Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek depilacija moških prsi

depilacija moških prsi

Zanima me vaše mnenje o depilacji moških prsi? Se vam zdi, da naj bi si moški depilirali prsni del ali se vam zdi, da to ni potrebno? Katere načine depilacije priporočate (za moške: katere uporabljate, če jih)?
Na splošno me zanima koliko moških se na tem mestu depilira, zanimapa me tudi mnenje žensk.
Lep pozdrav, hvala

jst si sam noge :))

Naj ti jaz kot ženska povem, da je to del moškega in to večino žensk dodatno draži, jim-nam paše, da je moški moški ne neka oskubljena kura.Ne rečem pod pazduho, ali mal pristrižti okoli penisa, zaradi higiene, recimo lazje higiene, vse ostalo pa naj bo tako kot je, razen ce ti tm strlijo ena ali dve dlacici, pol pa skini se une, bo res bolje, če pa imas pravi ljubavni tepih, se mu ne rece zaman ljubavni, se ti ne zdi?
Pa itak sto ljudi sto cudi, se bo ze nasla katera, ki bo rada ljubila tvoje gladke prsi, no spikajoce, ker edino epilacija, bi ti nardila lepo gladko kozo, vse ostalo bo ze jutri pikajoci jezek.Se bos bril se tam usak dan???Ker za epilator moski nimate ne volje, ne zelje, da bi prenasala une “bolecine”;), ko ti dlake pulijo z korenino vred in je pol vsaj mir kaksn teden.
Itak bos naredu kar tebi pase ne nam ali njej, vsaj upam, da tolk pa si deca…

Vprašaj na tem forumu , kjer je dosti bb-jev, ki vsi po vrsti to počnejo.

Moške prsi so tako seksi, če so poraščene !

Zame definitivno brez depilacije.

ja kakšen pa je dec, če ni nič kosmat, po moje tak kot en kuščar.
, mene bi ga bilo strah pogledat, kaj šele pošlatat.
poznam enga,ki ni nič kosmat po prsih, pa tudi drugje je bolj revščina, ne vprašaj kako je dedec nesrečen zaradi tega. še ko je sam v fletu se ne sleče, sam sebi se zdi grd……..

O hudo !

Zakaj bi se pa depiliral- da bi bil punčka ??????????????????

Pipi!

Takole ti bom reku! Moj prijatelj je imel res bujno poraščena prsa in so bila zanj ponos kot za Samsona njegovi lasje!

Ves študij smo se s prijatelji zafrkavali, da ga bomo enkrat malce oskubili in glej ga zlomka!

Obema je naročil termin pri kozmetičarki in zato sem šel z njim kot moralna podpora!

Kozmetičarke in prijatelj so bili tako navdušeni nad procesom depilacije (s tem mislim, da ni bilo nekih bolečin), da sva bila pri njih 2 uri in pol potem pa so naj povabile še na pijačo zvečer in v disko!

Tastar upam, da boš užival, ker so naju na koncu oba depilirale po vsem telesu razen nog, ki so za moškega svetinja 🙂

ps one so zvečer že vedle zakaj so to naredile! Upam, da sem ti vsaj malce pomagal!

Sva 31.7 spet naročena! HIHIHIHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close