Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija in občutljiva koža

Depilacija in občutljiva koža

Lep pozdrav!

Imam pa vprašanje glede depilacije na nogah in bikiniju. Za cene pri vas sem se že pozanimala, zdaj pa bi prosila še za en nasvet in sicer:
do sedaj sem se brila z britvico venus in zraven uporabljala peno za britje. že približno eno leto pa imam kar naprej težave s kožo na nogah kajti nenehno me srbi po britju, pojavljajo se rdeče pikice, ob britju me tudi boli… Enkrat sem celo poskusila s tem, da se nisem pobrila 14 dni, da bi se koža malo pomirila pa se kaj bistveno ni. Enkrat sem poskusila tudi z depiliranjem z depilatorjem satin ice, pa so se mi potem vse dlake vrasle v kožo in šele potem je bil joj!

Glede na to, da so se mi dlake že takrat vrasle v kožo (nekatere se mi tudi kljub britju) in da me koža nenehno srbi me zanima, če je pri meni smiselna depilacija nog in bikinija? Bi se mi tudi pri strokovni depilaciji to lahko zgodilo?

Prosim, svetujete mi.

Hvala in pozdrav. Lyra

Lahko bi se zgodilo,ni pa nujno.Morala bi poskusiti,je pa najbrž vseeno manjša možnost.Sicer pa tudi mi v salonu proti vraščanju svetujemo Thalgov gel proti vraščanju dlak,in po depilaciji noge namažemo s hladilnim gelom,da se vse skupaj pomiri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close