Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice depandansa Village Sol Garden Istra

depandansa Village Sol Garden Istra

Če je kdo že bil tam, me zanimajo vaše izkušnje. Vam je bilo lepo, kakšna je hrana, okolica. Pohvale in graje prosim. No bolj bi bila vesela s pohvalami.

Hvala

Hej,
tam še nismo bili, pa gremo letos…prijatelji in znanci so hotel in depandanso hvalili, je blizu Umaga (3km)…..

Po prospektih sodeč je tam res lepo. Kaj več o tem pa lahko napišem, ko pridemo nazaj.

Prijeten dopust!

Pa ste že rezervirali in če ste kdaj. Ker imam občutek, da je že vse zasedeno.

bila sem tam že 2 krat letos (2x po en teden). SUPERCA!! vse je Ok, sobe so lepe, bazen (notranji in zunanji) sta lepo urejena in čista, organizirana animacija za otroke, morje je blizu, vlakec vozi do mesta, polno sprehajalnih poti, hrana fenomenalna… skratka ni da ni!! mislim, da boste kar zadovljni. jaz se vračam tja zopet jeseni, sedaj pa še kam drugam…. PA LEP DOPUST!

Bila in kot je že manca111 povedala. Vse je super! Od Katora do centra Umaga je malo več kot 3km . . . je kar enih 5. Sicer pa fura vlakec vsake pol ure, če se ne motim, tako, da ni panike.

LP!

Trenutno se nahajam v Umagu in spim v depadansah Sol Garden Istre, pred tem pa sem dvakrat spal v samem hotelu. Glede lege se nahaja v Katoru, kar je OK za kopajne, saj je ta del najbolj primeren za to, do Umaga pa vozi seveda turistični vlakec ali pa je kakšnih 30-40 minut hoje.

Glede hrane samo kapo dol, čistoča pa je tudi na visoki ravni. Zgodi se vam lahko samo, da boste slišali različne zvoke iz sosednjih sob, saj je večina sten iz Knaufa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close