denar v Egiptu
Aprila gremo v Egipt. Mislim, da imajo od tuje valute tam najraje dolarje. Kako pa so kaj pripravljeni sprejemati plačilne kartice? Na primer VISA kartico. Mislim na plačevanje v lokalih ali trgovinah. Tisti, ki ste že bili v Egiptu ste nesli sabo dovolj gotovine ali ste tam dvigovali na bankomatih?
Pa še nekaj me zanima. Potovanje z ladjo, kabine s petimi zvezdicami. Kako so velike in kakšno je ležišče? Hvaležna bom za vsak odgovor!
Lep pozdrav!
Tudi jaz sem bila tam in ti toplo priporočam, da vzameš s seboj dolarje in, da sproti menjaš manjše količine.Njihovega denarja pa itak ne smeš nesti iz države.Za tam pa itak ne rabiš ne vem kako veliko ker se da dobit vse zelo poceni le barantati moraš. Kar se tiče kabin na ladji, so okrog 25 kvadratov.Ležišča so pa zelo trda:))))))))))))) auau.Imaš tudi kad, wc in umivalnik.Kar se tiče čistoče je zelo na nivuju. Tko da boš zelo uživala na križarjenju ti garantiram:)
Želim ti lepo pot.
Tud jaz sem bla ravno v Egiptu – skupaj z Lunoo
Glede denarja – men se je zdel vseen al menjas dolarje al evre, ker je tecaj prilagojen razmerju med tema dvema valutama. Res pa rabis zelo manj denarja, ker je vse tok poceni, da ne mores verjet.
kabine na ladji -so OK, ceprav so se men zdele dosti bolj majhne (max 15 kvadratov), ampak je OK. Postle so sicer trde, ampak men je to odgovarjal.
Drugac je pa fuuuuuul lepo!
Forum je zaprt za komentiranje.