Denar (status) kot kriterij za izbiro moškega
Ne, ni bil nikoli eden od kriterijev. Je pa bil prav gotovo eden od kriterijev to, da sem imela občutek, da ima tip vsaj nek potencial, da nekaj zasluži, če že nima denarja … Nisem si nikoli predstavljala, da bom tipa vzdrževala, kot tudi nisem planirala, da bom v življenju umirala od lakote. Obe možnosti sta se mi zdeli “začasno stanje”, s katerim bi se kvačjemu morda enkrat morala soočiti zaradi življenjskih okoliščin, ne pa “standard”, po katerem bi živela.
Saj ne rabiš “bogataša”… Dovolj da ne umira od lakote in da lahko živiš tako, kot si želiš…
Denar v razmerju postane zelo zelo pomemben, ko ga ni (dovolj). Kdor pravi, da je denar nepomemben, ne živi v realnem svetu … Ta je ravno tako idiot kot tisti, ki misli, da ga bo denar osrečil…
točno tak…. meni je smešno ko ženske pravijo da jim keš ni pomemben…. naj pomislijo če bi ble še vedno s tipom če bi zgubo službo pa je nebi ene par let našo oz. kak dolgo bi zdržale?
jaz dam max 1 leto!
Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….
lol
Bodimo iskreni. Punci, ki “zapeca” situiranega tipa (in recimo, da obstaja verjetnost, da sofer avta v rangu italijanske eksotike to je), se lahko zivljenje tako rekoc cez noc popolnoma spremeni. Bila bi neumna, ce bi ga prijaznega kot je bil in okay izgleda, brez veze skenslala. Se vezane bi sle, lol.
točno tak…. meni je smešno ko ženske pravijo da jim keš ni pomemben…. naj pomislijo če bi ble še vedno s tipom če bi zgubo službo pa je nebi ene par let našo oz. kak dolgo bi zdržale?
jaz dam max 1 leto!
Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….[/quote]
Podpis.
jaz dam max 1 leto!
Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….[/quote]
Odvisno od ženske. In tega koliko je sposobna sama skrbet zase oziroma koliko je finančno odvisna od moškega.
Isto velja danes tudi za nekatere moške. Ni malo parov, kjer ženske zaslužijo bistveno več kot moški. Moškim je po eni strani to ok, po drugi strani pa danes, v primerjavi z nekaj desetletji nazaj, žensko težko obdržijo, če ji nudijo samo “varnost”. Tale kriza je v bistvu v vaš prid, če ste tisti, ki nudijo samo “varnost”. Če sami iššete varnost pri ženski, pa gre kriza v prid žensk povprečnega videza z visoko plačo. 🙂
Ko sem začela svojo prvo resno zvezo, je bil on brezposelen. To me ni skrbelo saj je aktivno iskal službo in vmes počel tudi razna dela, ki jih marsikdo ne bi. (obiranje jagod, pomoč na kmetiji….) Kmalu je dobil službo, nosil domov več kot jaz. Čez čas sem jaz izgubila službo. Kupil je Yugota (sanjski avto pred xx leti 🙂
Glede denarja se nisva nikoli zapenjala, prihajalo je do drugih nesoglasij.
Ko sem spoznala drugega resnega partnerja sem bila brezposelna, on pa doma s kmetije. Sva poročena, položnice so plačane, otroc obuti in oblečeni.
Lahko rečem, da denar ni igral zelo pomembne vloge pri mojih vezah. Mogoče zato, ker sem od doma navajena skromnosti in nikoli nisem posegala po zvezdah.
Ko sem začela svojo prvo resno zvezo, je bil on brezposelen. To me ni skrbelo saj je aktivno iskal službo in vmes počel tudi razna dela, ki jih marsikdo ne bi. (obiranje jagod, pomoč na kmetiji….) Kmalu je dobil službo, nosil domov več kot jaz. Čez čas sem jaz izgubila službo. Kupil je Yugota (sanjski avto pred xx leti 🙂
Glede denarja se nisva nikoli zapenjala, prihajalo je do drugih nesoglasij.
Ko sem spoznala drugega resnega partnerja sem bila brezposelna, on pa doma s kmetije. Sva poročena, položnice so plačane, otroc obuti in oblečeni.
Lahko rečem, da denar ni igral zelo pomembne vloge pri mojih vezah. Mogoče zato, ker sem od doma navajena skromnosti in nikoli nisem posegala po zvezdah.[/quote]No, no…. a ni to malo pretirana skromnost, ki mejo že malo na bahaštvo? 😉 :)))
Pa res še nisi videla zvezdic z nobenim?…….ccccccc
Forum je zaprt za komentiranje.