Denar (status) kot kriterij za izbiro moškega
Mnogo žensk res gleda na imidž, denar, položaj v družbi. Potem izberejo na podlagi teh zunanjih atributov, zato lahko vidimo po 30 let starejše moške, ki imajo mladenke, ali po 30 let starejše ženske, ki si kupijo mladeniče, kot zvezdnice tipa Madonna.
Ampak zunanje bogastvo še ne pomeni notranjega, jaz sem pred leti imela premožnega partnerja, ki ima denar, vilo in zlate kartice ter intelektualni ugled, vse je bilo videt sanjsko, ampak potem sem ugotovila, da je bil notranje osiromašen. Na svojem področju genialen, na drugem čustveno nezrel, brez vsakršne empatije, pa sem odšla. Zdaj sem pa z nekom ki nima nič od tega zunanjega blišča, je pa pošten, dober, po karakterju čudovita oseba. Torej bogastvo nič ne pomeni, saj človek ne rabi veliko za življenje, bolj je pomemben karakter in srčna dobrota pri izbiri partnerja.
Nekoč, ko smo bolj pogosto hodili na kake fešte, ker nas je to navduševalo in so bili moji vrstniki in vrstnice še vsi samski, sem imel starega fička. Drugi fantje so se vozili že v 101kah in novih jugecih, ki so jim jih kupili starši. Nekdo je imel celo novega hyudaja…. prestiž za tisti čas 😉
No, ko je bilo konec tiste zabave je od družbe ostalo pet deklet in nekaj fantov, vsi z boljšimi avti od mojega fička….. In vse tiste punce so se želele peljat s tem fičkom domov 😉 in so se stlačile v tisto plehnato škatlo na štirih kolesih…..
Čeprav je bilo tesno so bile videt srečne 😉 :))))
Še danes se spomnijo te vožnje 😉
Nekoč, ko smo bolj pogosto hodili na kake fešte, ker nas je to navduševalo in so bili moji vrstniki in vrstnice še vsi samski, sem imel starega fička. Drugi fantje so se vozili že v 101kah in novih jugecih, ki so jim jih kupili starši. Nekdo je imel celo novega hyudaja…. prestiž za tisti čas 😉
No, ko je bilo konec tiste zabave je od družbe ostalo pet deklet in nekaj fantov, vsi z boljšimi avti od mojega fička….. In vse tiste punce so se želele peljat s tem fičkom domov 😉 in so se stlačile v tisto plehnato škatlo na štirih kolesih…..
Še danes se spomnijo te vožnje ;)[/quote]
Morda si pa uporabljal kakšno uvoženo kolonjsko? 😀
Še danes se spomnijo te vožnje ;)[/quote]
Morda si pa uporabljal kakšno uvoženo kolonjsko? :D[/quote]
Kar tolaži se Matjažko. On_ je moral biti od sile, ker v času fičotov je bil na voljo le Pitralon in še
ta ni dišal lih buh-ve-kaj…:DDDD
Kar tolaži se Matjažko. On_ je moral biti od sile, ker v času fičotov je bil na voljo le Pitralon in še
ta ni dišal lih buh-ve-kaj…:DDDD[/quote]
štart iz žurkev nedeljo ob cca 03 – v prven krogu se je vsako peljalo na njen dom v, drugem se je šlo pa še k vsaki mal razmigat … od zadnje pa v ponedeljek na šiht
Odvisno kaj šteješ pod uspeh. Če bi peljal domov samo eno, no mogoče dve, bi imel še kaj akcije, tako so se pa samo punce stiskale. Možno pa, da nisi vse naenkrat odložil, pa si imel vseeno še kaj od tega:)))
Sploh, ko se punce samo vožnje spomnijo:)))
Tako, da včasih si ni pametno preveč naložit:)))
Imajo poseben vonj “pravi žrebci”, ti to že veš, a ne Margot – tebe ne bi na tako enostaven način zvabil v fičota? 😀
Tole bo verjetno On_ov fičo:
Imajo poseben vonj “pravi žrebci”, ti to že veš, a ne Margot – tebe ne bi na tako enostaven način zvabil v fičota? :D[/quote]
E moj Matjažko, to so bili pravi časi… žrebci so prav posebej dišali, ženske smo se pa morale na svoj nos zanašati – ni bilo druge. Danes pa šetkate s svojimi japka telefoni pa mislite, da je to to…
Kaj pa ti veš, kak se mladim svet vrti – tebe je nostalgični zob časa tam 80-tih zgrabil in te še vedno melje in ne spusti iz svojega kolesja. :))) Mladenkam se svet menda bolj vrti, kot nekoč – s pospeški!!! :)) , samo kaj ti veš, če s tehniko ne greš naprej in si ne posodobiš operacijskega sistema… 😀
Takrat si bila mlada, kaj ti ne bodo dišali, zdaj pa ti verjetno še samo cvetni prah nos nadraži? Še znaš razširiti nozdrvi ali še zdaj samo vihaš nos? 😀 Mogoče bi te kak mlad žrebec spravil malo v pogon, kot še na fičkotu plin pohodiš, samo sedaj bi se morala obvezno pripasati.. :)))
Kaj pa ti veš, kak se mladim svet vrti – tebe je nostalgični zob časa tam 80-tih zgrabil in te še vedno melje in ne spusti iz svojega kolesja. :))) Mladenkam se svet menda bolj vrti, kot nekoč – s pospeški!!! :)) , samo kaj ti veš, če s tehniko ne greš naprej in si ne posodobiš operacijskega sistema… 😀
Takrat si bila mlada, kaj ti ne bodo dišali, zdaj pa ti verjetno še samo cvetni prah nos nadraži? Še znaš razširiti nozdrvi ali še zdaj samo vihaš nos? 😀 Mogoče bi te kak mlad žrebec spravil malo v pogon, kot še na fičkotu plin pohodiš, samo sedaj bi se morala obvezno pripasati.. :)))[/quote]
Eh, stara sem in gubasta, kaj češ… se mi pa vsaj s pasom ni treba več privezati. Mi je zadnjič rekel policaj da kaj čem si za en ponedel’k življenje daljšati… :))
Takrat si bila mlada, kaj ti ne bodo dišali, zdaj pa ti verjetno še samo cvetni prah nos nadraži? Še znaš razširiti nozdrvi ali še zdaj samo vihaš nos? 😀 Mogoče bi te kak mlad žrebec spravil malo v pogon, kot še na fičkotu plin pohodiš, samo sedaj bi se morala obvezno pripasati.. :)))[/quote]
Eh, stara sem in gubasta, kaj češ… se mi pa vsaj s pasom ni treba več privezati. Mi je zadnjič rekel policaj da kaj čem si za en ponedel’k življenje daljšati… :))[/quote]
Saj pa veš, kako mladi vozijo, vaju lahko ven zabriše na prvem ostrem ovinku, tudi če se dobro oprimeš njegove kljuke. 🙂
Margo, če bi te jaz peljal, bi te zelo zazihral, da bi bila 2x pripasana. : )))
[img]http://i794.photobucket.com/albums/yy228/jade95_2010/LOL-Funny/Funny%20Pics/hu19-3.gif[/img]
Odvisno kaj šteješ pod uspeh. Če bi peljal domov samo eno, no mogoče dve, bi imel še kaj akcije, tako so se pa samo punce stiskale. Možno pa, da nisi vse naenkrat odložil, pa si imel vseeno še kaj od tega:)))
Tako, da včasih si ni pametno preveč naložit:)))[/quote]Ih pozabil sem omeniti, da so se tisti frajerji norčevali iz mojega fička….. no pa so šli oni sami domov. Brez dodatnih krogov po NM-3w 😉
In v ponedeljek s trdim na šiht….. 😀 😀
Je je bilo treba pazit, da nisi vse nankrat skipal/zložil (lepo eno po eno 😉 zato nisem vozil tako divje kot Antilopca namiguje :)))))
Tako, da včasih si ni pametno preveč naložit:)))[/quote]Ih pozabil sem omeniti, da so se tisti frajerji norčevali iz mojega fička….. no pa so šli oni sami domov. Brez dodatnih krogov po NM-3w 😉
Je je bilo treba pazit, da nisi vse nankrat skipal/zložil (lepo eno po eno 😉 zato nisem vozil tako divje kot Antilopca namiguje :)))))[/quote]
Popolnoma razumljivo, sploh če si želel še kdaj katero zapeljat.
Ih pozabil sem omeniti, da so se tisti frajerji norčevali iz mojega fička….. no pa so šli oni sami domov. Brez dodatnih krogov po NM-3w 😉
Je je bilo treba pazit, da nisi vse nankrat skipal/zložil (lepo eno po eno 😉 zato nisem vozil tako divje kot Antilopca namiguje :)))))[/quote]Popolnoma razumljivo, sploh če si želel še kdaj katero zapeljat.[/quote]Misliš, da se ne bi moj fičo razpadel? 😉
Tale primer med Matjazkom in Misonko je nekaj o čemer sem pisal že ne dolgo nazaj. Če ženski nameniš premalo pozornosti te začne sovražit in grdo govorit o tebi. Milijonkrat sem že dal čez to v praksi. Nazadnje sem naletel na eno tako na delu, zanimivo kako hitro je spremenila odnos do mene, ko sem nekega dne povsem nepričakovano pristopil k njej in se začel mal zafrkavat. Kar od enkrat sem ji izpadel kot največja legenda, vse do tega dneva me pa gledala, kot da sem ji kakšnega družinskega člana matretiral.
Sadni, potem pa tebe veliko žensk sovraži in grdo govorijo o tebi, čeprav te sploh ne poznajo. Saj ne moreš namenjati dovolj pozornosti vsem. :))
Forum je zaprt za komentiranje.