Denar mu daje za drogo
35 letniku lastna mati daje denar za drogo. Upokojena zdravnica. Mož ni prišel z njo in njim na kraj in se je umaknil stran. V bloku poslušamo vpitje in norenje. Na vrata v nabiralnik sem jim napisala naj se odselijo in da je ženska sramota za ta svet. Naj se gre drogirat z njim pod most. Kaj si mislit, o norih ljudeh???????
Taki je treba licenco vzet.
Drugo bancno kartico, gotovino, zlatnino ipd zaplenit…
Tko sem jaz naredila, ker ce ne sem morala ji hrano kupovat, ko ni imela za jest nic. In to leta. Mu je dajala 1500 za par dni.
Potem ko sem ji kartico zaplenila in gotovino. Je rjovela, mati levinja. Ko je slisala par krepkih od mene je utihnila. Pa na vsa vrata sem ji dala list, “ti si kriva da propada ko dajes denar”…jaz pa si odziram kruh zaradi tebe.
Sla je z mano, pokazala sem ji kje bom drzala njene stvari. In ko je rabila v trgovino je sla z mano, placala s kartico in mi jo dala nazaj. In ji zatezila, v kolikor bi mu povedala da jaz drzim in kje, da jo spravim v casopis, pisem sodniku, vsem in gre v zapor…
Ko je domov nosil travo, kokain sem mu rekla mami daj, mami casti, saj je financirala.
Me je en cas grdo gledala in meni tezila, ko ji je pa ena strokovnjakinja rekla da sem prav storila je dala mir.
Pri Bogu bo pa odgovor dajala zakaj podpirat drogo.
Za takega je samo pokazat z roko ven iz stanovanja. No to sem edina jaz pocenjala, da naj pusti starse pri miru in se pobere. Od kokainske norosti je mene udaril v glavo da sem letela na tla in razbil vsa okna. In to na bozicni vecer.
Policijo sem klicala. Da ga odpeljejo saj je nevaren. Dozivela sem neprofesionalen odziv. Rekli so naj steklo pomete, in sli stran. Ter naj starsi se mu umaknejo drugam zivet.
Zivel je brez oken, droga povsod, vlacil kurbe in narkomane. Porazbil vse od vrat…
Isti dan sem sla na tozilstvo povedat( ko je okna razbil, ne meni glavo ker sem imela pretres in nisem mogla nikamor), slike pokazat. Sodisce klicala in pisala da mu dajo ukrep obveznega zdravljenja. Nic niso reagirali nekaj mesecev, dokler ni poskodoval eno osebo.
Potem so lajnali, da sem ze prej opozarjala. V zdravstv.domu so mislili da je mene spet poskodoval.
Tako da akcija, take iz okolja izselit. Ce ne v casopis, da si posejo sramoto.
Jaz takih mater ne maram, ne podpiram.
Forum je zaprt za komentiranje.