Delodajalec
Hvala za razmišljanje in vas zapis. Menim, da 2 klica 8 sms je veliko preveč za en stalez, ker ni bilo nič nujnega. Ko si bolan, res ni fino, da ti telefon skoz piska, sploh, če imaš hud glavobol…. Sicer pa res nekateri delodajalci nič drugega ne počenjajo, da imajo skoz čas preverjati svoje zaposlene. To ni zmotilo samo mene, tudi druge zaposlene.
Recimo, 11.01.2022 ob 15:51
Ne. Niti, ko si iz opravičljivih razlogov odsoten. Kdo je pa podel, pol se zzzz z vsem kar imaš. Še vedno velja, da ti vsaj pol glave visi. Takrat vsa tehnološka e oprema propade. Groza.
Prosim, 11.01.2022 ob 15:36
Hvala za razmišljanje in vas zapis. Menim, da 2 klica 8 sms je veliko preveč za en stalez, ker ni bilo nič nujnega. Ko si bolan, res ni fino, da ti telefon skoz piska, sploh, če imaš hud glavobol…. Sicer pa res nekateri delodajalci nič drugega ne počenjajo, da imajo skoz čas preverjati svoje zaposlene. To ni zmotilo samo mene, tudi druge zaposlene.
Bi se oglasila ali odgovorila na sms prvic, pa ne bi bilo potrebno toliko nadlegavanja.
rez551, 11.01.2022 ob 17:40
Pač je delodajalec, ki mu ni vseeno za tvojo družino.. Ti pa mu naslednjič pošlji povezavo na to temo, da bo že v ćasu tvoje bolniške poiskal nadomestilo zate.
Žal nisem oseba, ki rada razkriva svoje privatno življenje, ne na fb in podobnih straneh, delodajalec pa zelo rad vtika nos v privat in vse kar se ga ne tiče. Mene to Moti, drugim pa je to super. Ljudje smo si različni, ampak na vprašanje pa tu zelo težko človek dobi odgovor. Lahko noč.
Forum je zaprt za komentiranje.