Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Delo v tujini+ potovanje, učenje jezika

Delo v tujini+ potovanje, učenje jezika

Zanima me, če veste kje je kako društvo, ki organizira prostovoljno delo v tujini? Npr. greš v kako evropsko državo pa pomagaš invalidom, otrokom,…. za to ne dobiš plačila, ampak imaš plačano hrano in prenočišče. Sam pa moraš kriti prevoz do željene destinacije.Obstajajo tudi taka smešna dela, npr. slišala sem da je neka punca šla na Fisko, da je v gozdu štela ogrožene veverice hehe :)) poleg tega je pa imela možnost potovanja, lahko pa tudi jezikovno izobraževanje npr. Kdo ve ali to nudi drušvto za prostovoljno delo MOST? Njihova intenetna stran ne dela zato nimam nobenih podatkov. Kam naj se obrnem? Lahko so tudi dela za katere si plačan. Delat bi šla v Španijo in sicer poleti največ za en mesec, dva(Valencia mogoče)

Lep pozdrav! ANA

pozdravljena
to kar isces bos dobila v casopisu delo kjer je velikokrat objavljeno vendar so majhni oglasi tako d moras dobro pogledati.Drugace obstaja vsaj eden v Ljubljani za ljubljanico proti spici.
veliko srece tarika
ce ne bos nasla ti bom poskusala poiskati naslove

PROSIM ZA NASLOVE ZA DELO V ŠPANIJI. LEP POZDRAV! ANA

Ja, to je vcasih imel Most, samo se mi zdi, da so zdaj spremenili ime. So pa nekje ob Ljubljanici, pod Krizankami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close