Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Delo v proizvodnji /ne gre mi

Delo v proizvodnji /ne gre mi

Pred kratkim sem menjala službo že prej se delala v proizvodnji v tej novi službi isto je proizvodnja  sem pa polom ne znam se obrnit delo mi ne steče .Vse ok super šefi super odnosi jaz pa taka zguba počutim se kot smet pogodba pa itak verjetno ne bo podaljšana čeprav se trudim maximalno.

Odgovor na objavo uporabnika
zguba ghh, 10.12.2021 ob 20:49

Pred kratkim sem menjala službo že prej se delala v proizvodnji v tej novi službi isto je proizvodnja  sem pa polom ne znam se obrnit delo mi ne steče .Vse ok super šefi super odnosi jaz pa taka zguba počutim se kot smet pogodba pa itak verjetno ne bo podaljšana čeprav se trudim maximalno.

Pa pojdi delat kam drugam.Zakaj moraš biti pa v proizvodnji?

Ni vsak za vse. Mogoče bi se našla v izobraževanju, kot učiteljica.

Med.over troli, le kako se vam da furt na furt štepat nebuloze?

Glede na to, da je v proizvodnji delo vedno enako, se boš navadila, če boš hotela, tako kot si se navadila vozit avto.

Lahko bi bila kavc – dohtar.  Tako kot pametovalec Robi.

Sva že dve… Tudi jaz se tako počutim, da mi delo v proizvodnji ne gre od rok. Počutim se ničvredno, nesposobno itd…. Prav žalostna sem….

Ne morš vsega znat takoj, sej se počasi navadš in naučiš, ne kr obupat, tud jest sem v proizvodnji pa isto ne znam vseh stvari. Sej bo šlo sam ne obupat prehitr. Važno je to, da imaš dobre sodelavce.

Kje to delaš? Joj, dobri šefi, dobri odnosi med sodelavci… milina, zlata vredno:)  Te pa zastopim, da se počutiš kot se, ampak tak kot so že zgoraj napisali… ziher se boš navadila. Vsak rabi na začetku nekaj časa.

Kako se bo navadila npr ce nima enostavno brzine..ni dovolj hitra..pac eni ljudje nismo hitri v proizvodnji ponavad je vse na normo in rabi clovek biti zelo hiter..jaz tudi nism za proiZvodnjo ravno zarad hitrosti

Za dobro voljo:

V veliki ugledni državi so tujo delegacijo odpeljali na gradbišče in tujci so se prepričali, da tam prav marljivo delajo. Član tuje delegacije je pristopil k delavcem in vprašal prvega: »Koliko let imaš?« »Sedemnajst«, mu je odgovoril. »Pa ti?« je vprašal drugega. »Devetnajst!« »Kaj pa ti?«, je vprašal še tretjega. »Dosmrtno!«

To, da si prizadevna, točna, se trudiš je čisto dovolj, da te obdržijo, vodje opazijo tvoj trud, vse bo ok, samo ne hodi okoli kakor kup nesreče-to ne bo ok. Igraj na odprte karte pa potarnaj in te bodo premestili ne pa odpustili ✌️?

Avtorica in Ena 380

Mogoče morata samo spremeniti način razmišljanja ? veliko krat so ovire samo v naših glavah ? delo nas nikakor ne definira, in če vam nekaj ne gre od rok, še zato niste zguba ? normalno je, da na začetku nista dovolj hitri ampak kjer je volja tam je pot. Če se bosta trudili po svojih najboljših močeh še naprej vam bo zagotovo uspelo, mogoče ne jutri ali pojutrišnjem, zagotovo pa, ko bosta sami sebi rekla, da to zmoreta. Da se vse naučit, hitrost pa bo tudi prišla s časom in izkušnjami. Zato glavo gor, delajte na samospoštovanju, saj samo pozitivno razmišljanje lahko prinese pozitivne rezultate. Samo pogumno! Vse dobro vama želim. ???

Ne skrbi. Izkušnje, motorika pride z vajo. Važna je volja!

Delam v proizvodnji in vidim/gledam marsikaj…Od ljudi z dvema levima rokama, do največjih lenuhov.

Lenuhov (ni jih malo) nihče ne mara, “levakov” ni problem tolerirat, ce imajo voljo/zeljo do dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close