Delo v proizvodnji /ne gre mi
zguba ghh, 10.12.2021 ob 20:49
Pred kratkim sem menjala službo že prej se delala v proizvodnji v tej novi službi isto je proizvodnja sem pa polom ne znam se obrnit delo mi ne steče .Vse ok super šefi super odnosi jaz pa taka zguba počutim se kot smet pogodba pa itak verjetno ne bo podaljšana čeprav se trudim maximalno.
Pa pojdi delat kam drugam.Zakaj moraš biti pa v proizvodnji?
Za dobro voljo:
V veliki ugledni državi so tujo delegacijo odpeljali na gradbišče in tujci so se prepričali, da tam prav marljivo delajo. Član tuje delegacije je pristopil k delavcem in vprašal prvega: »Koliko let imaš?« »Sedemnajst«, mu je odgovoril. »Pa ti?« je vprašal drugega. »Devetnajst!« »Kaj pa ti?«, je vprašal še tretjega. »Dosmrtno!«
Avtorica in Ena 380
Mogoče morata samo spremeniti način razmišljanja ? veliko krat so ovire samo v naših glavah ? delo nas nikakor ne definira, in če vam nekaj ne gre od rok, še zato niste zguba ? normalno je, da na začetku nista dovolj hitri ampak kjer je volja tam je pot. Če se bosta trudili po svojih najboljših močeh še naprej vam bo zagotovo uspelo, mogoče ne jutri ali pojutrišnjem, zagotovo pa, ko bosta sami sebi rekla, da to zmoreta. Da se vse naučit, hitrost pa bo tudi prišla s časom in izkušnjami. Zato glavo gor, delajte na samospoštovanju, saj samo pozitivno razmišljanje lahko prinese pozitivne rezultate. Samo pogumno! Vse dobro vama želim. ???
Forum je zaprt za komentiranje.