Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo v NLB

Delo v NLB

Gledam razpise za zaposlitev na Nlb. Delo v poslovalnici, kot bančni svetovalec, zahtevana stopnja izobrazbe je V., niso zahtevane delovne izkušnje, opis dela, ki ga boš opravljal je bolj osnovno.
Ima kdo izkušnje z zaposlitvijo na takšnem delovnem mestu? Plača je verjetno minimalna, kaj pa delovni čas? Od 12h do 14:30 imaš prosto?
Prosim za čim več informacij. Hvala

Zdravo!
Je ze kar nekaj casa mimo, pa useeno, me zanima ce ste se potem prijavila za to delovno mesto in ce ste sla na razgovor? Kakrsnekoli informacije glede tega bi bile super.

Lp

Delovni čas je od 7.45 do 12.15 in od 14.20 do 17.20
Tako je v večini poslovalnic.
Za to delo je primeren tisti, ki ima rad trženje, delo s strankami in se je pripravljen stalno izobraževati.
Pač, to je trgovina. Zasledovanje ciljev in trženje storitev strankam. V trgovini s kruhom vidimo kaj ponujajo, zato trgovcu ni potrebno veliko razlagati. V banki stranke ne vedo kaj ponujamo, zato je naša naloga stalna razlaga posameznih storitev strankam. Kdor je motiviran za doseganje ciljev naj gre v to. Kdor želi delati v miru, brez pritiska kaj moram še narediti…poklicati…ta pa naj raje ne gre v to.
Delam že 30 let deljeno in je super. Odvisno….kakor komu paše.

Je deljen urnik posebej plačan?

Ja dodatek za deljen delovni čas je

V mb je poslovalnica kar lepo odprta do 18h. Torej si v službi celi dan, hvala za takšno službo. Sem bila na razgovoru, ob vprašanju kakšno plačo si želim, sem povedala, da 1.200 eur neto bi se že spodobilo, glede na to, da si cel dan v službi. Ob tej številki je oba na razgovoru skoraj iz stola vrglo od šoka, kako visoko ciljam s plačo, sta morala malo zadihati in počakati, da sta mi lahko postavila naslednje vprašanje.

Zakaj mors pa na razgovor prav na vodstvo v Koper? Zakaj ne direkt na tisto poslovalnico kjer iscejo?

Kako je pa bilo na razgovoru? Kaj so vas sprasevali?

Na razgovor greš tja, kjer ima pisarno tvoj bodoči direktor. Torej za osrednjo regijo v lj, za primorsko v koper, za podravsko v maribor itd. Sprašuejo te vse od a do ž in še en kup psiholoških testov te čaka, tudi slikajo te.

Če si hočeš uničiti živjenje pojdi delati v NLB. Tam so dvojna merila, ena so za javnost, druga pa za poslovno mrežo IN VERJEMI DA SO ZELO KRUTA IN NEŽIVLJENSKA.

Odgovor na objavo uporabnika
NLB-, 14.09.2021 ob 19:04

Če si hočeš uničiti živjenje pojdi delati v NLB. Tam so dvojna merila, ena so za javnost, druga pa za poslovno mrežo IN VERJEMI DA SO ZELO KRUTA IN NEŽIVLJENSKA.

Naša poslovalnica NLB  razpada.Pred stavbo je vse polno odpadlih plošč, še malo pa bi človek mislil, da je na gradbišču.

Zunanji videz stavbe je tudi že ves obšlesan in plesniv .

Polno poslovalnic so zaprli.

Če želiš zamenjati denar -recimo 200 evrov – da ti dajo 4x 50 evrov – moraš banki pustiti 8 evrov.

Svinjarija!

To pa ne bo držalo, strošek menjave je 2,10% od zneska za komitente, torej, za 200€, je provizija 4,40€.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close