Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delo od doma ker se ne bi testirala ali cepila

delo od doma ker se ne bi testirala ali cepila

Koliko vas je takih, ki ste lahko šli na delo od doma, ker zavračate cepljenje ali testiranje? Imate v tem smislu podporo delodajalca?

Hvala in brez obsojanja, prosim.

Jaz.

Odgovor na objavo uporabnika
Evo me653, 15.09.2021 ob 11:17

Jaz.

Povej več, kako ste se dogovorili, ali podpirajo ali si bolj izjema? Kakšne vrste aneks ali pogodbo boš dobila? Kaj pa sodelavci v pisarni ali službi kako so sprejeli?

Pri nas je to kazen 🙂 od doma lahko delamo vsi, ce zelimo. Tisti brez p in c pa morajo delati od doma, sluzba ne placuje za testiranje. V sluzbi imamo super vzdusje in benefite, da nas vecina kombinira delo od doma in pisarno, ker si zelimo biti v pisarni vsaj delno.

Že od februarja delamo vsi od doma (razen proizvodnja, laboratorij), cepljenje je svobodna odločitev, priskrbeli so nam sete za samotestiranje če je kdaj slučajno treba iti v pisarno. Na račun dela od doma dobimo še dodatek za stroške (elektrika, internet, ogrevanje).

Delo od doma ni izjema pri izpolnjevanju PCT. Delavec se mora vseeno enkrat tedensko testirati pri delodajalcu.

nima veze, 15.09.2021 ob 12:31

Delo od doma ni izjema pri izpolnjevanju PCT. Delavec se mora vseeno enkrat tedensko testirati pri delodajalcu.

Kaj bolj butastega pa še nisem slišala!

Pri nas za necepljene (in cepljene če želimo :)) so na vhodu testi. Veljajo samo za podjetje. Tisti ki so dežurni morajo it delat prave teste. Oz. se odpovedat dežurstvu. Zaenkrat se še nihče ni 🙂

Evo me653, 15.09.2021 ob 12:53

Kaj bolj butastega pa še nisem slišala!

Neumnost ali ne, žal res tako velja.

Tudi tukaj pišejo tako:

https://www.zurnal24.si/slovenija/kam-se-lahko-gres-brez-pct-373136

Delali bomo od doma, ali se moram hoditi enkrat tedensko testirati v službo? Odlok ne določa nobenih izjem. Po črki odloka bi morali zaposleni, ki delajo od doma, enkrat na teden v službo na samotestiranje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close