Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delo na sebi

Delo na sebi

Ja.
Za začetek črtaš TV …jaz sem to naredila 8 let nazaj….neverjetno, kok cajta imaš kar naenkrat :-)))

Ja.
Za začetek črtaš TV …jaz sem to naredila 8 let nazaj….neverjetno, kok cajta imaš kar naenkrat :-)))[/quote]

Točno tako.
Imaš ljudi, ki jokajo, da nimajo časa za rekreacijo, zraven pa po 3 ure na dan gledajo TV. Pa, če že gledaš TV, lahko vmes športaš. Uteži, skleci, počepi, trebušnjaki, sobno kolo.

Ja.
Za začetek črtaš TV …jaz sem to naredila 8 let nazaj….neverjetno, kok cajta imaš kar naenkrat :-)))[/quote]
Zdaj si pa še na slabšem. Cel dan na MONu…

Ja.

Točno tako.
Imaš ljudi, ki jokajo, da nimajo časa za rekreacijo, zraven pa po 3 ure na dan gledajo TV. Pa, če že gledaš TV, lahko vmes športaš. Uteži, skleci, počepi, trebušnjaki, sobno kolo.[/quote]

Če sam po 3 ure, je še mal….

Namesto tv-ja pač kaj prebereš, kakšno fajn knjigo.

Dajte no, ne poznam zaposlene osebe, ki ima kolk tolk odgovorno službo, ki bi imela časa za številne hobije, tečaje in cel vikend preživela na adrenalinskih športih.

Ti adrenalinski vikend športniki so študentje, ali pa jih starši financirajo, ali pa so profi športniki.

Aja, še več kot po 3 ure gledajo TV? Zraven pa bogi, ker nimajo časa, ta je najboljša ja.

Res je, Od kje tebi ideje o nekih adrenalinskih športih? Jaz nič ne pišem o adrenalinskih športih. Kaj pa potem delaš ob vikendih in med tednom po službi? Samo TV gledaš ali kaj?

??? Kakšni adrenalinski športi?
Za ornk sprehod v hitri hoji rabiš samo dobre čevlje, pa mal klanca….
Pol, k pa prideš domov, pa lepo tušek, čajček in knjiga….

Jaz sem tudi skroaj vsak dan na kolesu. Če ne to pa gore, plavanje, smučanje. Vsaj 5 dni na teden športam. V službi samo sedim, rabim nekaj, da se potem sprostim, da se napolnim z energijo. Vikedn pa ven iz sivega mesta, v naravo. Aktivno v naravi.

??? Kakšni adrenalinski športi?
Za ornk sprehod v hitri hoji rabiš samo dobre čevlje, pa mal klanca….
Pol, k pa prideš domov, pa lepo tušek, čajček in knjiga….[/quote]

Če ti je največji športni podvig preklaplanje daljinca, je potem kolesarjenje skrajno adrenalinska dejavnost.

Preberem kakšno knjigo, pogledam film, grem v fitnes ali na fuzbal s kolegi.

Čez vikend pa najraje filme gledam.

Cel vikend zapraviš za TV? Grozno.

Moja stvar, ne da se mi kr naprej nekam letat, športa pa imam čez teden dovolj.

Res je tvoja stvar, samo potem ne pisarit, da zaposleni nimamo časa. Dejstvo je, da ni težava čas, ampk lenoba.

Preberem kakšno knjigo, pogledam film, grem v fitnes ali na fuzbal s kolegi.

Čez vikend pa najraje filme gledam.[/quote]

A ti si moški? Pa so rekli, da ženske nič ne športamo.

Ma ja, ti športni ljubitelj francoščine si čisto po naključju odprl ta forum in se javil tu…Si ti tak malo sutra…Po vsej evrjetnosti si itak ženska..

Ne, na forumu sem kar pogosto. Mi je fajn malo podebatirat.

Čakaj, čakaj. Za nekatere je pač premik iz stanovanja v prostem času že adrenalin. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kateri pa so adrenalinski športi?

Tečaji… za službo en kup, samo to verjetno ne šteje. Jeziki, malo za hec. Šport, ene dva. Berem, pa zadnje čase res bolj malo, tu bi se pa dalo še malo… Pa mal meditacijie, pa joge… Mal zafrkancije na mon, ker tv ne gledam, pa je dan okrog… Pa prostovoljec tudi nisem, me ponavadi drugi najdejo….:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Avtor se obnaša kot nek delodajalec. Najboljš da kr CV prpopamo gor, lol

Nikogar ne silim:-))) Sicer pa sem zvedel, kar me je zanimalo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hm, zame je delo na sebi, da iščem različne rešitve, ki mi odgovarjajo, da lažje shajam sama s sabo.

Kratko, jasno, to je to.

Nisi edina:)). Bodi uspešna:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close