Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delo na sebi

Delo na sebi

V pričakovanju.

Hvala.

Pripis: zadevo lahko opises v stavku ali dveh in tako ti bo ostalo več časa za sodelavo tukaj.

V pričakovanju.

Hvala.

Pripis: zadevo lahko opises v stavku ali dveh in tako ti bo ostalo več časa za sodelavo tukaj.[/quote]

En stavek ali dva dolgi odgovori so primerni za vrhunske strokovnjake na tem portalu, ki ljubijo neskončno razvlečeno čvekanje in imajo cel dan čas spuščati en stavek stavek za stavkom, ne za ostale, ki jih sodelovanje v obliki enostavčnih zvez niti najmanj ne zanima.

Tem lahko rečeš vzdrževanje dela na sebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko sešteješ 1 plus 1, je edino pomembno, da si sposoben preživeti. NIč drugega ni pomembno.

Sposobnost preživetja…to počnejo tudi rastline, pa si ne želim biti v njihovi koži. Vegetiranje me ne zanima, torej tvoja teza, da zadostuje le sposobnost preživetje, meni ni dovolj. Se pa najdejo tudi takšni, to pa drži.

Če bi rada v življenju uživala, ti svetujem, da za začetek zelo omejiš sodelovanje v tako brezplodnih stvareh, kot je recimo pisanje na tem forumu.

Hvala za dobrohoten nasvet, ampak vem kaj delam:).

Omejenost ljudi sili k tem, da so nekaj posebnega….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Delo na sebi je, če namesto, da se pričkaš na monu, greš ven teči ali pa prebereš kako poučno knjigo.

Tule gor noben kaj veliko ne dela na sebi?
A se kdo kaj dodatno izobražuje? Kaki tečaji pa to?
A je kdo kak prostovoljec v čem in se v tem tudi izpopolnjuje?
A sploh kdo kaj športa?
Berete kaj razen rumenega tiska?
Potovanje vam je pa ležanje na plaži z možgani na off. Da bi si šli pa kaj pogledat, kako znamenitost to pa sigurno ne.

Zase govori…

A mogoče kaj od navedenega zate ne drži? Potem si svetla izjema mona. Saj tu in tam se katera najde.

Ne vem, kaj naj bi držalo, saj sam sprašuješ. kaj kdo počne…in česa ne…
Ampak ja…večina kukr točk zame ne velja…kakorkoli jih obrneš.
Edin prostovoljka pa nisem. So me vabili k gasilcem, pa zaenkrat nimam cajta.

Potem pa kapo dol. Če se izobražuješ, če potuješ, če športaš. Kapo dol. Redka ženska, ki to počne.

Poznam zelo malo žensk, ki se ne bi dodatno izobraževale, potovale, športale itd. Veš v čem je keč…ti si v krogu ljudi, ki so podobni tebi, torej nič od nič.

Kapo kr nazaj gor….ne delam tega tko, kot ti pišeš…izobražujem se, ker sem radovedna…ne ker je to “in”..
športam brez programa, opreme ali merjenja rezultatov, potujem pa zdaj malo manj, svoje cajte pa precej…
vedno v lastni režiji…
Delo na sebi jaz jemljem kot spoznanje, da nečesa ne znam…in me začne firbec matrat…

Ah ja, tipična ženska. Na dopust na morje za dva tedna in to je to. Nič potovanj. Športajo njihovi možje, one pa premikajo piskre in pravijo, da so tako utrujene od dela, da res ne morejo športat. Tečaji in izobraževanja, ja v stilu Kmetija in Big Brother show.

Kapo kr nazaj gor….ne delam tega tko, kot ti pišeš…izobražujem se, ker sem radovedna…ne ker je to “in”..
športam brez programa, opreme ali merjenja rezultatov, potujem pa zdaj malo manj, svoje cajte pa precej…
vedno v lastni režiji…
Delo na sebi jaz jemljem kot spoznanje, da nečesa ne znam…in me začne firbec matrat…[/quote]

Pohvalno. Svetla izjema med monovci.

Dajte ga no srat, kdo, ki hodi v službo, pa ima čas kr naprej letat na neke tečaje in hobije?

Kakšen fitnes/aerobika zvečer, do tega vas ima tu večina odklonilen odnos. dedci mogoče zvečer v dvorani fuzbal. V gledališče nihče ne hodi vsak teden, to ni ravno hobi.

Kljub splošnemu govoričenju o številnih hobijih, imajo čas za številne hobije samo brezposelni in upokojenci..

Hodim na tečaj francoščine, vsaj 5x na teden kolesarim (pozimi zamenjam s tekom, torej 5x na teden tek). 2x na teden vaje za moč. Ob vikendih pa daljše kolesarske ture ali gore ali smučanje.

V službo pa skoraj zagotovo ne hodiš. Človek, ki ima službo, si čez vikend malo spočije, ne pa se adenalinsko izživlja.

Kdo pa misliš, da plačuje športno opremo? Seveda hodim v službo. Nič se adrenalinsko ne izživljam. Ravno kdor hodi v službo je še posebno potreben filanja baterij čez vikend. Pa seveda tudi med tednom, samo med tednom grem lahko samo za kaki dve urci na kolo. Ali pa kako uro na tek.

Malo ti pravljice prodajaš. Tako živijo kakšni uživaški študentje. Zaposlen človek nima časa kr naprej na neke tečaje hodit, kr naprej becikla gonit..

Ah, seveda ne, če mora pa Kmetijo pogledat pa Talente pogledat pa Lady prebrati. Če pa nimaš takih nujnih del kot so ta našteta, imaš pa čas tako za francoščino kot za kolo.

Tako mimogrede. Služba traja 8 ur, pri meni še 1,5 za prevoz. Spim cca. 6-8 ur. Ostalo je pa na razpolago za lajf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close