Delo na sebi
V pričakovanju.
Hvala.
Pripis: zadevo lahko opises v stavku ali dveh in tako ti bo ostalo več časa za sodelavo tukaj.[/quote]
En stavek ali dva dolgi odgovori so primerni za vrhunske strokovnjake na tem portalu, ki ljubijo neskončno razvlečeno čvekanje in imajo cel dan čas spuščati en stavek stavek za stavkom, ne za ostale, ki jih sodelovanje v obliki enostavčnih zvez niti najmanj ne zanima.
Tule gor noben kaj veliko ne dela na sebi?
A se kdo kaj dodatno izobražuje? Kaki tečaji pa to?
A je kdo kak prostovoljec v čem in se v tem tudi izpopolnjuje?
A sploh kdo kaj športa?
Berete kaj razen rumenega tiska?
Potovanje vam je pa ležanje na plaži z možgani na off. Da bi si šli pa kaj pogledat, kako znamenitost to pa sigurno ne.
Kapo kr nazaj gor….ne delam tega tko, kot ti pišeš…izobražujem se, ker sem radovedna…ne ker je to “in”..
športam brez programa, opreme ali merjenja rezultatov, potujem pa zdaj malo manj, svoje cajte pa precej…
vedno v lastni režiji…
Delo na sebi jaz jemljem kot spoznanje, da nečesa ne znam…in me začne firbec matrat…
Kapo kr nazaj gor….ne delam tega tko, kot ti pišeš…izobražujem se, ker sem radovedna…ne ker je to “in”..
športam brez programa, opreme ali merjenja rezultatov, potujem pa zdaj malo manj, svoje cajte pa precej…
vedno v lastni režiji…
Delo na sebi jaz jemljem kot spoznanje, da nečesa ne znam…in me začne firbec matrat…[/quote]
Pohvalno. Svetla izjema med monovci.
Dajte ga no srat, kdo, ki hodi v službo, pa ima čas kr naprej letat na neke tečaje in hobije?
Kakšen fitnes/aerobika zvečer, do tega vas ima tu večina odklonilen odnos. dedci mogoče zvečer v dvorani fuzbal. V gledališče nihče ne hodi vsak teden, to ni ravno hobi.
Kljub splošnemu govoričenju o številnih hobijih, imajo čas za številne hobije samo brezposelni in upokojenci..
Forum je zaprt za komentiranje.