Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delo na sebi

Delo na sebi

Dokler te varno pripelje do cilja, na videz ni nič narobe. :)[/quote]
Sumim, da bi wd40 rad imel tako mašino s katero bi se še malo šopiril zraven, ne samo varno vozil…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dokler te varno pripelje do cilja, na videz ni nič narobe. :)[/quote]
Sumim, da bi wd40 rad imel tako mašino s katero bi se še malo šopiril zraven, ne samo varno vozil…. ;)[/quote]
Kaj pa vem, če pa pravi, da je preprost človek.
Ali pa to velja samo takrat, ko so ženske v igri. 🙂

Sumim, da bi wd40 rad imel tako mašino s katero bi se še malo šopiril zraven, ne samo varno vozil…. ;)[/quote]
Kaj pa vem, če pa pravi, da je preprost človek.
Ali pa to velja samo takrat, ko so ženske v igri. :)[/quote]
Preprostost je relativna 🙂
On bi se preprosto rad varno vozil in da se še preprosto šajna vse na mašinci…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sprašujem zato, ker poslušam od različnih ljudi, kako delajo na sebi in večinoma imam občutek, da se v bistvu nikomur ne sanja kaj to je, ampak je pa to dozorevanje silno moderno. Kar se mene tiče se temu reče po domače- življenje, ampak jaz pač ne potrebujem celofana in mašnic in megle, ki jo nekateri nekateri prodajajo. Pa sem se hotel prepričat, koliko se motim. Sem pač preprostež;-))))[/quote]

Življenje kot takšno ni samo po sebi dovolj, da lahko rečeš, kako delaš na sebi…ker živiš??? Če je zate učenje že to, kako odpreti jogurt, si umiti zobe in podobno…to zame ni delanje na sebi. Je pa res, da veliko ljudi ne zna niti najosnovnejših stvari, kaj šele da bi se poglobili v svojo psiho in razmišljali o sebi, svojem poslanstvu na zemlji. Meni je zadeva povsem jasna. Obstajajo takšni in drugačni ljudje. Ni se mi treba družiti z butlji.

če hočeš zarustan šrauf odtegnit a ne utrgat, ga je pametno prej z wd 40 našpricat—temu se reče delo na sebi…to moraš tudi ti razumeti, al pač ne?

Sprašujem zato, ker poslušam od različnih ljudi, kako delajo na sebi in večinoma imam občutek, da se v bistvu nikomur ne sanja kaj to je, ampak je pa to dozorevanje silno moderno. Kar se mene tiče se temu reče po domače- življenje, ampak jaz pač ne potrebujem celofana in mašnic in megle, ki jo nekateri nekateri prodajajo. Pa sem se hotel prepričat, koliko se motim. Sem pač preprostež;-))))[/quote]

Življenje kot takšno ni samo po sebi dovolj, da lahko rečeš, kako delaš na sebi…ker živiš??? Če je zate učenje že to, kako odpreti jogurt, si umiti zobe in podobno…to zame ni delanje na sebi. Je pa res, da veliko ljudi ne zna niti najosnovnejših stvari, kaj šele da bi se poglobili v svojo psiho in razmišljali o sebi, svojem poslanstvu na zemlji. Meni je zadeva povsem jasna. Obstajajo takšni in drugačni ljudje. Ni se mi treba družiti z butlji.[/quote]
Katera zadeva je tebi jasna? A ta zakaj si prišla na ta svet?
Kaj pa, če si ravno zato tu, da razsvetljuješ butlje s tistim kar ti je od rojstva dano?….

On_, ne išči igle, ker je ni:).

če hočeš zarustan šrauf odtegnit a ne utrgat, ga je pametno prej z wd 40 našpricat—temu se reče delo na sebi…to moraš tudi ti razumeti, al pač ne?[/quote]
Tudi wd40 ne reši vsega, to bi šlo bolj pod nego. Delo bi bilo to, da pogreješ šrauf z brenerjem na rdeče in potolčeš s kladivom, da rja odpade, ker wd40 vedno ne prodre pod rjo. 😉

Torej si se kar odrekla poslanstvu? 🙂

Moje poslanstvo ni prepričevanje drugih na tem forumu. Meni je vseeno za virtualne mimohodce.

Pa saj ne gredo vsi samo mimo, nekateri še malo postojijo ob tebi…. :)))

Nekateri se obesijo, a ne:))). Večino jih že sama preženem, ker sem rada tri korake naprej:). Ne da se mi vedno iti binge bonge.

Tri korake naprej? Pa ti si skoz na begu…. :)))

Kakor vzameš…ali pa drugi sopihajo za mano:). Ne bežim.

V glavnem hočeš povedat, da si zelo hitra. 🙂
S kakšnim delom na sebi pa dosežeš tako stanje?
Mislim, da bi wdja zanimalo to kako se spraviš na obrate 🙂

oddelal turško in finsko savno (2x), jacuzzi (2x), preplaval bazen 10x … dosti za nocoj dena “na sebi”

če hočeš zarustan šrauf odtegnit a ne utrgat, ga je pametno prej z wd 40 našpricat—temu se reče delo na sebi…to moraš tudi ti razumeti, al pač ne?[/quote]
Tudi wd40 ne reši vsega, to bi šlo bolj pod nego. Delo bi bilo to, da pogreješ šrauf z brenerjem na rdeče in potolčeš s kladivom, da rja odpade, ker wd40 vedno ne prodre pod rjo. ;)[/quote]
Jah, kaj češ:-)))) določene stvari popravi samo ogenj… in zemlja:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V glavnem hočeš povedat, da si zelo hitra. 🙂
S kakšnim delom na sebi pa dosežeš tako stanje?
Mislim, da bi wdja zanimalo to kako se spraviš na obrate :)[/quote]
Kaj pa vem, če res… Ljudje, ki nimajo obstanka me v bistvu bolj malo zanimajo. Zelo podobno, kot ljudje, ki ga imajo..

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Življenje kot takšno ni samo po sebi dovolj, da lahko rečeš, kako delaš na sebi…ker živiš??? Če je zate učenje že to, kako odpreti jogurt, si umiti zobe in podobno…to zame ni delanje na sebi. Je pa res, da veliko ljudi ne zna niti najosnovnejših stvari, kaj šele da bi se poglobili v svojo psiho in razmišljali o sebi, svojem poslanstvu na zemlji. Meni je zadeva povsem jasna. Obstajajo takšni in drugačni ljudje. Ni se mi treba družiti z butlji.[/quote]
Zame to ni delo na sebi, ravno to govorim. Kot tudi ne, kako zdravo živeti, jesti samo izbrana dela, učenje jezikov, študij česar koli… To je pač življenje in pogoj za preživetje je učenje. O poslanstvu na zemlji in svojem poslanstvu pa… moje prepričanje je da nima smisla… Kot tudi o obstoju tebe ne vidim nobenega smisla. Si, te ni, … big dil. Pa filozofiraj kolikor hočeš. In delaj na sebi.

Wd, očitno tebi zadostuje, da preživiš. Meni sta pomembna kvaliteta in smisel bivanja na višjih sferah.

zato selitev v 12 nadstropje?)))

zato selitev v 12 nadstropje?)))[/quote]

Ne bo pomagalo, če se boš peljal z dvigalom višje gor:). Ampak saj ti si že našel svoje poslanstvo, svoj višji cilj v pokončanju samega sebe, prav kmalu, ko te ne bo nihče več potreboval oz. ko boš ocenil, da je to to:)). Ful izvirno, ni kaj.

Zame to ni delo na sebi, ravno to govorim. Kot tudi ne, kako zdravo živeti, jesti samo izbrana dela, učenje jezikov, študij česar koli… To je pač življenje in pogoj za preživetje je učenje. O poslanstvu na zemlji in svojem poslanstvu pa… moje prepričanje je da nima smisla… Kot tudi o obstoju tebe ne vidim nobenega smisla. Si, te ni, … big dil. Pa filozofiraj kolikor hočeš. In delaj na sebi.[/quote]
Veš kako je zdaj s tem. To je kot da bi postavil vprašanje, kaj je varanje ali pa kaj je zvestoba (to dvoje mi prvo pade na pamet 🙂 in bi začele padat razne definicije. Ti bi jih pa pokosil z “pa to je zame življenje”. 🙂 Mogoče so pa res nesmiselne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ni univerzalnega smisla.
Vsak bi ga naj našel pri sebi in to svojega.

zato selitev v 12 nadstropje?)))[/quote]

Ne bo pomagalo, če se boš peljal z dvigalom višje gor:). Ampak saj ti si že našel svoje poslanstvo, svoj višji cilj v pokončanju samega sebe, prav kmalu, ko te ne bo nihče več potreboval oz. ko boš ocenil, da je to to:)). Ful izvirno, ni kaj.[/quote]
lahko se preseliš v planine?))
všeč mi je miselnost, da je potrebno vedeti kdaj živeti kot vedeti kdaj umreti….in to nima nikakršne veze s tem, da me kdorkoli potrebuje, so pokopališča polna ljudi, ki so se imeli za nenadomestljive.. vsaj umre se naj dostojanstveno..se ti ne zdi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close