Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delnica d.o.o.?

Delnica d.o.o.?

Zanima me, ali je stanje v podjetju delnica d.o.o. še vedno takšno. nekje sem zasledil da je sedaj direktor Cesar Silva in ne več omenjeni Naser Zulbeari. V kratkem imam tam razgovor in me zanima kako in kaj? Prosim za čimhitrejši odgovor.
LP

za časom pomeni,da je od pisanja telih postov minilo že skoraj 5 let

no ja…zadnje objave so bile v juniju…

Potem sva se pa medve poznali?! Tudi jaz sem delala v Delnici eno leto in pol. Od jutra do večera. Sem bila že na pomirjevalih, da sem sploh zdržala. Kolikor sem nazadnje zvedela, od ta starih ni nikogar več, imajo samo nove. Če je to edina služba, nikoli več.

Potem sva se pa medve poznali?! Tudi jaz sem delala v Delnici eno leto in pol. Od jutra do večera. Sem bila že na pomirjevalih, da sem sploh zdržala. Kolikor sem nazadnje zvedela, od ta starih ni nikogar več, imajo samo nove. Če je to edina služba, nikoli več.

So jo že dobili večkrat, pa nič ne pomaga. Samo mal poglejte poročila, pa vidite, kje smo. V Delnici je toliko slabše, ker je kombinacija albansko-gorenjske naveze. Če nisi psihočno močen, adijo…., se ti zrola.

A dejte zdej tle neki goflat….Delnica d.o.o. je CooŁ…sm predvidevam da ste usi folž…Naser Zulbeari je čist O.K. člouk in je ful prijazen…če vam kj ni prou pa obdržite komentar zase,a je prou..??Mislm d vs ni sram

Dej,Zulbeari,ne se usajat

Kera goflaa….Usi ste Naserju fouž k je tko bogat pa tko vpliven člouk….k si nč ne upate…keri strahopteci..Vidm d niste pr seb =) ŁoŁ..

Pa še to d povem:tm delauk sploh ne maltretirajoo….kua se lažetee…moja sestrična tm dela pa prau d nebi mogla delati bolš..čist uredu majo malcaš lahkoo odmor maš usake tolk časa…

delavke k tm delajo so pametne….ne pa take k ve k ste ene šelebajzarke iz nizozemkse..k niste opravljale svojega dela in so vas ODPUSTILI ste pa zdej tercialke… nimate kj delat pagreste pisat kr ene komentarje

da vam zdj js povem neki o tej firmi.js delam v delnici že 1leto in pol in sm kr zadovoljna nobeden nas ne muči al pa matratira ne govorte laži če bi bili vi tu 1leto bi vidli če vas mučijo al mtratirajo kr neki govorite zdj k je naš direktor albanc to še ne pomeni da je zajeban.

firma ima za 2010četrt mio izgube (vir: AJPES)
ej pikec ne bluzi, da je to dobra firma!

verjamem pa, da je direktor malce bolj prijazen, pač gre mu slabo

A je zdej dal med naloge svojih polpismenih zaposlenih tudi obvezno hvaljenje svoje firme?

zanimivo je brat tele komentarje … ravno danes sem šla na razgovor v tole firmo in … prvi vtis glede na pretekla dela, ki sem jih opravljala, sploh ni slab … (precej izkušenj iz klicnih centrov, mobinga, stresa …), tudi telefonisti so videti sproščeni, dokaj neobremenjeni, med seboj se pogovarjajo … ne vem, koliko vas je že pred tem delalo v klicnem centru, tale je med prvimi, kjer se pogovori med operaterjem in stranko ne snemajo … kak pritisk je šele to, da poslušajo tvoj dialog in te po možnosti denarno sankcionirajo, če česa ne rečeš … tako da o slabih stvareh dvomim, razen seveda, če se je izboljšalo recimo na podlagi anonimne prijave inšpektoratu … tovrstna dela seveda niso dolgoročna, ker postanejo monotona, žal pa so časi, ko plače niso bajne in sanjskih služb takorekoč ni … in kdor želi delat, sprejme vsako delo za dobro, seveda v mejah normale, se razume …

vsak dela zato, da preživi, da si lahko nekaj ustvari, žal pa v tej firmi prejamajo minimalno plačo od njih zahtevajo vedno več, ne plačujejo jim več prispevkov……….za minimalno plačo pri ans komaj preživiš……………..ne pa da bi si lahko kaj ustvarjal………kriva je pa vlada , ker je določila prag minimalne plače in zakaj bi delodajalci dajali večje plače, če ni potrebno, res žalostno…………..

Firma ima že 4 leta zapored izgubo, dobička iz poslovanja kako zgleda splo ni imela od ustanovitve, tekom tega leta ji redno blokirajo in odblokirajo račune… Jaz bi zaključila da se zadeva počasi potaplja…

Bi pa opozorila da je bila dvakrat tožena s strani Zavoda za zaposlovanje – ena tožba je še v teku in enkrat jo toži fizična oseba na delovnem sodišču (podatki iz Gvin na datum 12.6.2012). Tko da vsi ki razmišljate o zaposlitivi tam bodote oprezni! Da delodajalca toži kar Zavod za zaposlovanje je zelo skrajen in nenavaden ukrep, to podjeje pa tožijo že 2x!!!

Nimam sicer osebnih izkušenj z njimi, vendar so me klicali zaradi investiranja, a ko sem našla te informacije me je kar minilo, da bi njim zupala moj denar…

Živjo,
delala v delnici v letih 06 -07. V glavnem drži vse, kar je zgoraj povedano, a moram reči, da je bil direktor do mene neprimerno bolj človeški in pošten kot njegova Slvija. Kar je bilo med njima, pa presega meje dobrega okusa in še prejemljive (normalne) domišljije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close