Delnica d.o.o.?
Pa še to d povem:tm delauk sploh ne maltretirajoo….kua se lažetee…moja sestrična tm dela pa prau d nebi mogla delati bolš..čist uredu majo malcaš lahkoo odmor maš usake tolk časa…
delavke k tm delajo so pametne….ne pa take k ve k ste ene šelebajzarke iz nizozemkse..k niste opravljale svojega dela in so vas ODPUSTILI ste pa zdej tercialke… nimate kj delat pagreste pisat kr ene komentarje
zanimivo je brat tele komentarje … ravno danes sem šla na razgovor v tole firmo in … prvi vtis glede na pretekla dela, ki sem jih opravljala, sploh ni slab … (precej izkušenj iz klicnih centrov, mobinga, stresa …), tudi telefonisti so videti sproščeni, dokaj neobremenjeni, med seboj se pogovarjajo … ne vem, koliko vas je že pred tem delalo v klicnem centru, tale je med prvimi, kjer se pogovori med operaterjem in stranko ne snemajo … kak pritisk je šele to, da poslušajo tvoj dialog in te po možnosti denarno sankcionirajo, če česa ne rečeš … tako da o slabih stvareh dvomim, razen seveda, če se je izboljšalo recimo na podlagi anonimne prijave inšpektoratu … tovrstna dela seveda niso dolgoročna, ker postanejo monotona, žal pa so časi, ko plače niso bajne in sanjskih služb takorekoč ni … in kdor želi delat, sprejme vsako delo za dobro, seveda v mejah normale, se razume …
vsak dela zato, da preživi, da si lahko nekaj ustvari, žal pa v tej firmi prejamajo minimalno plačo od njih zahtevajo vedno več, ne plačujejo jim več prispevkov……….za minimalno plačo pri ans komaj preživiš……………..ne pa da bi si lahko kaj ustvarjal………kriva je pa vlada , ker je določila prag minimalne plače in zakaj bi delodajalci dajali večje plače, če ni potrebno, res žalostno…………..
Firma ima že 4 leta zapored izgubo, dobička iz poslovanja kako zgleda splo ni imela od ustanovitve, tekom tega leta ji redno blokirajo in odblokirajo račune… Jaz bi zaključila da se zadeva počasi potaplja…
Bi pa opozorila da je bila dvakrat tožena s strani Zavoda za zaposlovanje – ena tožba je še v teku in enkrat jo toži fizična oseba na delovnem sodišču (podatki iz Gvin na datum 12.6.2012). Tko da vsi ki razmišljate o zaposlitivi tam bodote oprezni! Da delodajalca toži kar Zavod za zaposlovanje je zelo skrajen in nenavaden ukrep, to podjeje pa tožijo že 2x!!!
Nimam sicer osebnih izkušenj z njimi, vendar so me klicali zaradi investiranja, a ko sem našla te informacije me je kar minilo, da bi njim zupala moj denar…
Forum je zaprt za komentiranje.