Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delavska hranilnica – ignoranca

Delavska hranilnica – ignoranca

Presedlal sem na Delavsko hranilnico, ker naj bi bila cenejša od drugih bank. Je pa težava pri njih, da ne dvigujejo telefonov, ne odgovarjajo na pošto, če pa že, pa niso ravno biser prijaznosti. Ima kdo podobne izkušnje? Čedalje bolj me jezijo, nizka cena včasih res ne odtehta, razmišljam, da bi šel drugam, kjer bom kot stranka kaj veljal, ali pa vsaj toliko, da me ne bodo ignorirali. Pri odpiranju računa se je ženska cedila od prijaznosti, zdaj, ko operirajo z mojim denarjem, pa ignoranca. Da sploh ne omenjam spletne banke. Sem popolnoma razočaran nad takšnim odnosom.

Če kupiš poceni konja, ne pomeni da boš dobro jahal!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa kaj bi ti rad, da ti za tistih 1.25€/mesec pogrnejo rdeč tepih, vsakic ko prideš?
Ne vem, kaj imaš sploh z njimi za razglabljat po telefonu, vse, kar rabiš, je dobro delujoča spletna banka, s čimer pri DH še nikoli nisem imela težav.
Jaz hočem, da je banka poceni, profesionalna in da lahko vse, kar hočem, opravim prek spletne banke, za prijaznost imam pa svojce in prijatelje.

Če prej nisem vedel, vem zdaj, heh…

Jaz imam dobre izkušnje…

…spletna banka deluje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, so najcenejši, pa še kavo mi vedno ponudijo (sicer je ne spijem, ampak vseeno lepa gesta).

Minus pa je, da je 1 mio upokojencev , ki delajo vrste z neumnimi vprašanji (slovenski upokojenci imajo itak preveč časa), tako da moram tistih 2x na leto, ko grem fizično tja, malo potrpeti.

Skratka – ne vem, zakaj bi drugje plačeval VEČ za ISTE storitve???

Ah, kraljica drame. Itak. Saj nisem pričakoval, da bo kakšna baba normalno odreagirala.

Naredili so nekaj napak, pa tudi informacijo potrebujem, in ja, moram razčistit in predebatirat, ampak zato ne rabim hodit tja, ker bi vse lahko rešil preko mejla ali telefona. Če ne odgovarjajo in dvigujejo, ne pomeni, da potrebujem rdečo preprogo. Škoda, ker nisi razumela. Glede na napake in neodgovarjanje je torej očitno, da ne delujejo najbolje in niso profesionalni. Je pa vseeno ali gre za 1,25 € ali za več ali za manj. Sami so določili tarifo in kaj nudijo za ta znesek.

Res ne rabiš slabe volje in svojih frustracij nad mano stresat…

sama imam z njimi dobre izkušnje že več ler… tudi glede mailov in telefonske komunikacije…

Zanimivo. Jaz imam podobno izkušnjo, kar se tiče komunikacije z njimi. Več ali manj tišina na oni strani. Ne vem, zakaj imajo objavljene številke in e-naslov, če ne odgovarjajo in dvigujejo telefona, ko jih potrebuješ. Upam, da ne bom nikoli rabila preklicati kartic, ker se bojim, da na drugi strani ne bo nihče dvignil telefona. Sem pa s spletno banko zelo zadovoljna. Tudi v matični enoti so kar prijazni, na žalost pa ne poznajo besede “oprostite” ali “žal mi je”, ko naredijo napako. Nikoli niso sami ničesar krivi, ne sprejemajo odgovornosti za svoje postopke in napake. Ampak tako je najbrž povsod. Na žalost smo narod, ki to mirno gleda. Zaenkrat bom kar ostala pri njih, so vsaj poceni. Kaj češ, danes moram tudi na to gledat.

Saj se z aviona vidi, kdo stresa frustracije in kdo ne zna komunicirat.

Če imaš probleme z njimi, jih z njimi tudi razrešuj. Osiranje po MONu, sorry, se za dober poslovni odnos ne spodobi.

Itak gre pa še najbolj verjetno za astroturfing.

Kar potrjuje tudi post uporabnika “mimimimi”, ki piše z identičnim slogom in izborom besed kot tisti, ki je odprl temo.

moje izkušnje s cenenimi bankami so take, da v večjem delu zaposlujejo študentke. To niso bančne delavke, ampak tiste fufice, ki so še včaraj za 2€ delale v nekem kafiču, danes pa za isti denar v banki. Kakšen profesionalizem ti pričakuješ od takih ljudi? Edino kar jim gre po glavi je, kako čimveč časa preživeti na Facebooku in se hihitati glupim slikam, ki jih tam objavljajo frendi. Zato zmanjka časa za stranke. Ko pa bo urna postavka najmanj 10€, si bodo pa lahko privoščili profesionalne zaposlene, ki bodo delali 8 ur za stranko. Ampak takrat pa ne bodo več najcenejši.

Kapiraš?

Tole pač ne drži. V naši poslovalnici so že vse od začetka iste uslužbenke in so zelo profesionalne. Na klice in maile odgovarjajo zelo ažurno, spletna banka je boljša kot SKB-Net in Klik. Ko sem odprla račun, sem dobila vizitko uslužbenke, ki mi je vedno na voljo.
Po moje je problem v točno določeni poslovalnici, ne Delavski hranilnici kot taki. To pa lahko verjetno rešiš samo s pritožbo na kakšno višjo inštanco. DH se širi in s tem je tudi večja verjetnost, da kje zaposlijo slab kader. Samo to je treba rešiti z njimi, ne na MON-u. Ali pa vsaj z omembo poslovalnice, ki je problematična.
Res pa je tudi, da so dopusti, personal pa verjetno skrčen na minimum.

Kaj je narobe s spletno banko?

V Celju so razen ene mlade čisto na novo zaposlene vsi super. Od direktorja, zaposlenih do spletne banke. Vse pohvale!

“jao jao no “

Pa tvojega zapisa res ne kapiram. Kar sem napisal pa je posledica pripovedovanja moje sorodnice, ki dela na eni takih bank.

Kaj pa je to “ena taka banka”? DH je čisto navadna banka. Kako točno izgleda “poceni banka”? Katera banka v Sloveniji sodi mednje? Saj pa pri bankah ni nizkocenivnikov. Al kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close