Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delavnice za ženske

Delavnice za ženske

In čemu tebe to frustrira? Najdi si eno, ki ni taka in nima posebnih zanimanj.[/quote]

Spider no… tista mu bo pa pregrda ker bo mela 25kg preveč (če nima sreče z genetiko) pa take… pa še najedala mu bo doma

hahahaha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj ti pomaga ženska, ki neprestano športa, teče. hodi na fitnes nima pa časa, da bi delala otroke, kaj šele, da bi se z otroki ukvarjala, sploh pa, da bi zadovoljevala moškega.
To so neke kvazi ženske, ki sploh nimajo identitete in si niti ne zaslužijo, da jih imenujemo ženske.Išče neka, kar še sama ne ve, kaj je in se ukvarja z nekimi trenerji in treningi, ki jih izdelujejo neki umetno ustvarjeni moški. Potem pa so normalni ljudje prepričani, da niso pravi, da morajo spreminjati svoj imidž, ker ne ustreza predpisom in svetovnim trendom.
Prosim va, ljudje božji. Ženska naj se združi z moškim, izpolnjuje naj svoje poslanstvo in veliko manj bo frustriranih moških in žensk, tudi delavnic ne bo več treba.Skratka moški naj zadovoljuje žensko in ženska moškega, kakor zahteva narava od nekdaj.

Nisem samski. Imam prijetno ženo, ni obsedena s športom, pa ima pri 171cm, 59 kg. Pa še odlična kuharica je. Prava, ženstvena ženska. Športava tu in tam. Ni pa taka, da bi bila s tem obsedena. Pač greva kdaj v hribe, plavat, smučat. Ni pa tako, da bi ona vsak dan imela svoje aktivnosti.
Tele moje sodelavke so pa fensi športnice, ne vedo, da to moškim ne paše.

Mogoče pa so tako vržene v šport ravno zato, ker so samske, da nekako koristno zapolnijo svoj čas in se hkrati sprostijo. Dvomim, da je to vzrok za samskost, prej posledica.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot da ne obstajajo moški obsedenci s športom…poglejte Sadnega…no, on tako pravi, kaj je res…je pa drugo, a ne:)).

Gotovo je tako, ker so ženske samske in ne najdejo pravega moškega, potem pa se ukvarjajo sz oblikovanjem svoje postave, ki je enkrat preširoka, enkrat preozka, ne zavedajo pa se, da je edini smisel življenja moški, ki pa tudi ni nek predpisan moški, ampak so tudi moški različni.
Ni vse v plezanju, alpinizmu, jadranju, padalstvu, fitnesu in podobnem. To so ponavadi zafrustrirani moški, ki se hočejo izkazati, češ, poglej me , kakšen mačo sem, v hlačah pa ga je komaj kaj. Pa še žarnice ne zna zamenjati kaj šele, da bi kaj zašraufal, popilil, pozidal.
Se pa petelini, češ kako je on fit in fila bejbe z ne vem kakšnimi trenerskimi forami, ki nimajo ne repa, ne glave, češ kaj je in in kaj je out.

Če nisi samski pa sploh ne razumem, kaj se toliko obremenjuješ z življenjem samskih sodelavk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja najdi si eno po svojem okusu, v čem je problem???

Jaz tud ne maram čuftov, pa zato ne govorim cel čas, kako ne maram čuftov, ampak pojem pač nekaj, kar imam rad.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz tud ne maram čuftov, pa zato ne govorim cel čas, kako ne maram čuftov, ampak pojem pač nekaj, kar imam rad.[/quote]

Fak Spider no… kak ne maraš čuftov če so pa tak dobri 😀

zdaj si mi pa naredo lušte 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samuel, pojma nimaš, borovnak isto ne.
Veš zakaj športamo? Ker je fajn, ker uživamo v tem. Res pa je potem težko dobiti moškega, ker so večinoma leni in raje ždijo pred TV kot športajo. Pa najdeš pa greš narazen in tako naprej. Potem pa se ti končno nasmehne sreča in najdeš nekoga, ki ima podobne interese in veza klapa sto na uro. Dolgo sem imela smolo , tudi dolgo samska, potem pa se mi je nasmehnila sreča in verjemi mi, je športen, miga na polno, ima službo in ne boš verjel, zna vse postorit v hiši in okrog hiše pa naj gre za kuhanje ali pa zidanje ali obrezovanje sadnega drevja.
Pač eni dedci ste malo zakompleksani, ker so drugi boljši od vas pa jih dajete v nič.

Jaz tud ne maram čuftov, pa zato ne govorim cel čas, kako ne maram čuftov, ampak pojem pač nekaj, kar imam rad.[/quote]
To ni čist res. Zadnjič si nekaj spraševal o “čuftih”, kaj se zdaj delaš finega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

športate zato, ker se babnice same sebe je.be.te glede izgleda, ker bi rade bile “desci”, da bi bile blizu otepačev … ker zgleda, da pesticidi v hrani na ženske vplivajo na to, da postajate možače.
sploh ne delujete več oplodljive … ampak borbene

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Misliš reči, najbolja terna za moškega je dobiti nestabilno žensko, brez lastne hrbtenice in jo ukriviti po svoji podobi?:))
Dej ne me smejat:).[/quote]

Tako dobi redni seks za silo. Moške fantazije so pa drugje.

Draga samska seksi športnica, ki to slučajno bereš, prosim nikar ne misli, da so izražena stališča mnenje moške populacije na splošno. Obstajamo aktivni moški, ki iščemo ravno tàko. Seveda, pride obdobje v življenju, ko se prioritete spremenijo, kljub vsemu pa mislim, da ukvarjanje s športom ni nezdružljivo s siceršnjim poslanstvom človeka v življenju (kvečjemu obratno).

No ko boš paraliziran(bog ne daj) in te bo tvoja športnica zapustil pa pridi nazaj jamrat in vpit v isti rog kot tistile bumbarji tam gori

Hja, po športnih ženskah udrihajo tule monovci tu gor, ker so sami tako leni in zanemarjeni in vse dni visijo na netu namesto, da bi migali.
Ta pravi dedci imamo radi športne ženske. Ne pa takih mlahavih lenih žensk.

hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaa……………..;)))))))))))))))))

ČE PRNEMO JE LAŽJE!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close