Delam ona ne
Replika54g1, 14.01.2022 ob 19:36
Sicer pa, lej, svoje je odslužila, otroc so veliki, dela itak praviš da nič, verjetno tudi lepota je že šla, pa še bolana povrhu – po mojem je cajt, da se je znebiš. Lepo postavi na cesto, povej ji, da ji vse, kar ti je še dolžna odpustiš in ji ni treba nič plačat, tolk si že lahko fer, pa adijo.
Bravo punca takeee mamo radi!!! Ej popravljate se vidve z radodajko.
Pa sej ima vse .
Streho nad glavo, hrano toplo ji je vse ima.
Zakaj sploh rabi denar.
Sej ne hodi nikamor .
Pravi, da tud pospara ker bo rabila za zobe,pravi da ma ze zdej slabe.
Pa tudi vidim,kak leps in z veseljem poskrbi za sina ko pride iz lj .je na faxu.
Okol mene tko ne skace in ni nasmejana.
Zdej se sploh ne pogovarjava .ker je uzaljena.
Prav
Da ona bi men dalada si ne bi dovolila da moz hodi brez denarja okoli.
Da bi bla to njena sramota.
Men je res prevec 150e ce ma vse.se telefon 12e ji placam. Plus stroski pac .
Clovek bi mislu, da so vsi Slovenci Gorenci. Vsak bi neki na pol zastonj. Folku je se za lastne otroke in njihovo mater otrok skoda denarja, kamoli za keramicarja ali pa za mehanika.
“Ja, malo je popucala, samo ni dovolj dobro.” Glej, ce bi rad cistilko, pod 5 eur na uro ni nic. Brez davka. Zracunaj si malo, koliko bi te vse skupaj stalo, ce bi moral placat, pa potem lahko debatiramo.
Zenska se mi smili, odpove se svojemu zivljenju za druzino, pol pa bi ji se najemnino zaracunal. Fuj, da te ni sram.
Zaposlila sem se takoj po končanem faksu in od takrat naprej sem redno zaposlena. Si ne predstavljam, da bi bila odvisna od miloščine in morala prositi za denar! In še dobro da je tako, ker sem lahko mirne duše odkorakala iz slabega zakona. Žalostno je, ko se zakon sprevrže v ekonomsko vojno. Žal, tu ni niti kančka spoštovanja.
Dragi debil!
Sama imam:
Sindrom razdr crevesja
Endometriozo
Blefarokonjuktivitis kronicni
Sem Doma,moz dela. Funkcionirava super.
Kar se tice njenih bolecin:
Zenske nismo moski,sama delam z vrocino 37,5 ki je zame ze visoka ker je sicer moja temp 36,4 in pri 37,5 sem zelo slabotna
O bolecinah endometrioze vsakodmevnih krcih slabosrih vrtoglavicah itd itd ne bom govorila
Kje je se blefarokonjuktivitis
Dela se mi se seb.dermatitis
Skratka delam tudi ce na notr jokam od bolecin
Nisi vreden da te pes poscije!
Zdravko55, 15.01.2022 ob 10:12
Pa sej ima vse .
Streho nad glavo, hrano toplo ji je vse ima.
Zakaj sploh rabi denar.
Sej ne hodi nikamor .
Pravi, da tud pospara ker bo rabila za zobe,pravi da ma ze zdej slabe.
Pa tudi vidim,kak leps in z veseljem poskrbi za sina ko pride iz lj .je na faxu.
Okol mene tko ne skace in ni nasmejana.
Zdej se sploh ne pogovarjava .ker je uzaljena.
Prav
Da ona bi men dalada si ne bi dovolila da moz hodi brez denarja okoli.
Da bi bla to njena sramota.
Men je res prevec 150e ce ma vse.se telefon 12e ji placam. Plus stroski pac .
Je pa res..
Meni moj moz placa vse
Da mi velikokeat denar sam od sebe da si kaj kupim zakaj pa rabi 150€\mesec ce je doma pa ne vem
Jaz si sploh ne predstavljam. Mi smo 4, hodim v službo. Imam minimalno plačo kljub diplomi. To he glih 150 eur za hrano. Vse zapravim za družino. Telovadim vse živo. Moj mož ima dobro plačo, pa mi nikoli nič ne da. Daj recept, kako ženske izmolzejo mošjega. Pa to ne zna vsak?? Jaz to res ne znam. Vsaj kako mu uturit položnice od otrok.
Hjcg, 18.01.2022 ob 21:41
Jaz si sploh ne predstavljam. Mi smo 4, hodim v službo. Imam minimalno plačo kljub diplomi. To he glih 150 eur za hrano. Vse zapravim za družino. Telovadim vse živo. Moj mož ima dobro plačo, pa mi nikoli nič ne da. Daj recept, kako ženske izmolzejo mošjega. Pa to ne zna vsak?? Jaz to res ne znam. Vsaj kako mu uturit položnice od otrok.
Moski to naredi ce sam zeli
Butara
Ce se zacopa vate j toto
Zdravko55, 14.01.2022 ob 15:24
Skupaj sva ze 28 let.
Partnerka je ostala doma,cez je imela otroke in gospodinjstvo.
No ce mene vprasate je gospodinstvo slabo vodila, glih tolk da je.
Eno imava se na faxu ostala dva zaposlena.
Partnerka se vedno nima sluzbe,
Se vedno je doma.in rihta gospodinjstvo vecinoma pa prelezi na kavcu.
Res da je zbolela na scitnici ampak kot jo gledam jo nic ne boli ali pa da bi ji zdravje zarad scitnice nagajalo.
No in pred kakim letom je iz mene na vsak nacin zvlekla da ji dam 100e. Ker da tudi ona rabi kaksen evro.
Nerad ampak sem ji zacel dajat. In do zdaj je bil mir.
Zdaj pa hoce vsaj se 50e da nima dovolj pravi.
Hoce si kupovat vitaminske dodatke in nekaj prisparat.
Jz pa sem mnenja da ne rabi oz ima dovolj 100e.
Kupim ji cigarete hrano placam stroske, ima vse .
A zdaj hoce se 50e. Ko bi si vsaj zasluzila pa si ne ker non stop lezi.
Kaj mi svetujete kak naj resim ta problem.
Ti to resno? Js sm tut brezposelna, na porodniski. Dobim sicer 400€ porodniske pa mi moj da vsak mesec 150-200€ se zraven. Pa placa zraven vse stroske, hrano. Ma pa glih tko vse oprano, vecinoma tudi skuhano razen med vikendi kuhava oba, enkrat eden drugic drugi. Sej nism sluzkinja. No lej, js sm mu lepo rekla da ce on misl sda bom vse v stanovanju vodila jst da hocem met kej od tega. In oba lepo ziviva, nobenemu nc ne manka. Ob takem razmisljanju bols da cistilko placas.
Iz tvojega pisanja se vidi, da samo sebe poveličuješ, njenega dela pa nisi nikoli cenil. Delo, ki se opravi zastonj je ničvredno, štejejo samo tvoji cekinčeki. Mislim, da bi ti bilo precej bolj hudo, če bi ti ostal doma in za vse poskrbel…pa še za otroke kot se zagre. Ampak, ker ti tega nisi počel je to seveda zdaj najbolj enostavno delo, ki ga je tu pa tam kao opravljala. Samo ti si garal. In zdaj še tukaj gor šinfaš ženo in ti je žal vsakega evra za njo. Odliči ne se ali si dober ali slabi partner. Na stara leta, ko je težko zaposljiva bi pa jo v službo brcnil ane.
Forum je zaprt za komentiranje.