Delam na ladji
Bravo! To me pa res zanima!!!
Prosim te, povej mi, kako je sedaj v Vladivostoku. Ali so hotel Karolina že obnovili. To je tisti, ki je takoj v hrib iz pristanišča. Ko sem bil jaz pred dvema letoma tam, so ga ravno obnavljali.
Koliko sedaj stane prenočišče v njem?
Aja, pa tam je bil močan klub motoristov. Pred dvema letoma so tam organizirali svetovni zbor. Ali so počistili vse tiste rekvizite, ki so jih postavili po mestu?
lp
bv
Kako pa je v Bombaju?
Ali je tista železnica tik ob pristanišču še speljana tako, da morajo vsi busi preskakovat tiste luknje? To je čisto v pristanišču, saj poznaš…
In v Riu, ali so očistili dovoz v pristanišče, ko sem bil jaz tam, si se skoraj ubil, ko je ladja plula čez tiste podvodne sipine ali kako se jim reče…
Tudi sueški kanal, kako si se počutila ob tistih strmih stenah, ko se pelješ skozi kanal?
lp
bv
No, sedaj je pa že čas, da poveš ime agencije. Čisto slučajno, da ne bo videti kot reklama…
Joj, sreča da lahko tako okoli ovinka narediš…
In škoda, na potovalnem forumu ljudje celo poznajo kakšno pristanišče…
Razen da si se zlagala še kaj drugega, ne samo to da si hodila po pristaniščih…
Veš, Sueški prekop ali Sueški kanal je eden najpoemmbnejših pomorskih prehodov. Vse ladje, ki gredo iz azije gredo lahko v Evropo po dveh poteh
1. Sueški kanal, krajša pot, ampak zaradi plitvega ugreza ni primerna za ladje z globokim ugrezom,
2. Pot okrog juga Afrike, mimo Rta dobrega upanja, glede na to, da nafta ne more skozi Suez, so začeli graditi tim. supertankerje, ki lahko izkoriščajo velikost za zniževanje stroškov transporta.
Opravičujem se ostalim, ampak očitno je, da naša ladjarka, glede na napisano, tega ne ve.
Pristanišče v Riu je eno najpomembnejših južnoameriških pristanišč. Tam sem bil pred 9 leti, ampak verjamem, da ga niso spremenili oz. prestavili. In tam, kjer je, ni možnosti za podvodne sipine, saj stoji na skalnem terenu.
Bombay, eno najpomembnejših azijskih pristanišč. Žal, ampak ne spominjam se nobene železnice v pristanišču.
Tako da nam ostane samo še, da končno na glas poveš, za katero agencijo bi rada delala reklamo.
Problem bo samo še tvoja verodostojnost, očitno govorimo o različnih stvareh.
Manjka samo še, da te vprašam, kako so angleži dosegli, da so Nemci v 2. svetovni vojni v londonskem pristanišču nasedli, ko so hoteli napast Anglijo…
lp
bv
Kot prvo ,ladja ni potovala iz Azije. Kot drugo- s tem,ko sem napisala,da sem bila v vseh pristaniščih prosta (to je odvisno od dela na ladji) pomeni,da sem šla v mesto ali na obalo-vsekakor pa nisem gledala samih pristanišč.
Očitno ljudje ,ki niso delali na ladji,tega ne vedo. Jim nič ne zamerim,ampak tudi ne maram take reakcije.
Upam,da ti vse to veš kar jaz vem,ko sem bila v kraju.
Ker smo vsevedi,kajne??
To je bilo mišljeno za BojanV.
Sicer pa se agencija imenuje Invermore shipping ltd
potovala sem po karibih,Miami,Canada,N.Y.C,Boston,Portland,California,Mexica,South Carolina….tak,da sem veliko videla. Odhajam nazaj,ker je res super. Sem le na počitnicah.
Za tiste,ki jih res kaj zanima,naj mi pustijo email.
lep dan vsem
Ne morem verjet, kako ste jo napadli. Še posebej Bojanv…kar začel napadat z enimi kraji, pa še pojma ni imel, kje punca dela (na kateri ruti). In ko toliko lapa o tem, da gre za reklamo za eno agencijo:
1/ to kako je potem samozadostno opisal vse kraje v katerih je on bil in o njih nekaj ve.. temu bi se ravno tako lahko reklo samopromocija
2/ tudi če je reklama, zakaj za vraga ne, če v redu vse zrihtajo. Je blo že preveč horor zgodb na ta račun.
In ja, verjamem, da ima čas, da se sprehodi iz ladije in ja potem lahko reče, da je določeno mesto videla. Mogoče ga ni “doživela”, ga je pa vsekakor videla.
Srakoper ti pa že nehaj s to Hrvaško.. obstajajo tudi drugi kraji, s kateri bi lahko obmetaval turiste.
No comment, ne potrebujem vedeti, kje punca dela. Citiram: “Videla sem vse porte.” Očitno pa je vse porte prespala, ali pač laže.
Samopromocija? Hm, mogoče. Ampak jaz sem tam kar opisujem, res bil, tako da pisem o svojih izkušnjah.
Vsi razen vaju pa smo jasno opazili, da gre pri vsem skupaj samo za reklamo neke agencije. In za reklamiranje obstajajo mediji, ki so namenjeni reklami. Vam je zmanjkalo strank, spoštovana gospa?
Tu pa govorimo o svojih izkušnjah na poti, ne o reklamiranju agencij.
Dovolj o tem, vsj z moje strani.
Forum je zaprt za komentiranje.