Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dekliščina

dekliščina

Ojla!

A ima kdo od vas kako idejo kako naresti super dekliščino za mojo najboljšo prijateljico? Z raznimi forami in izvedbo.. Sem organizatorka in mi bi vsaka pomoč prišla prav!

Druga prošnja pa je v zvezi z darilom, ki ji ga bova s fantom prinesla na poroko. Tudi moj fant in njen sta zelo dobra prijatelja. Ravno sta se preselila in imata v stanovanju praktično že vse. Ne ukvarjata se z ničemer, razen tega da hodita na veliko ven ali pa na morje.

Prosim, pomagajte mi!

Za darilo so najboljši kaki boni, naprimer za Mercator vedno prav pridejo, ali pa če zbirate denar za poročno potovanje.
Dekliščina je super, če jo narediš v Kranjski gori v Kazinoju, ko so slači fantje in muzika, pa še lahko igrate na avtomate, pa sobe so zgoraj, da ne boste pijane vozile domov.

Me smo imele žurko najprej doma, tam smo se malo najedle, napile in se šle razne igrice:

1. najprej je morala odgovoriti na določena vprašanja, tudi malo provokativna (katera smo postavile že njenmu tipu) in je morala enako odgovorit – če je zgrešila je pila

2. naredile smo torto, na sredini je ven “štrlela” banana v obliki velikega K in to je mogla seveda “obdelat”

3. morala je z zavezanimi očmi z otipavanjem naših teles (glava ne velja) ugotoviti katera je katera, ene tri je ugibala, potem pa otipala slačifanta!!

4. kakšno uro je imel on program

5. potem je pela karaoke (stoje na stolu, smo ji sprintale besedilo, z banano v roki ala mikrofon in oponala npr N. Verboten) in ker ni dobro pela, je spet pila

6. z zavezanimi očmi si je morala nalakirat nohte z rdečim lakom

Okoli 1h zjutraj smo šle pa ven žurat (s tistimi rdečimi nohti in seveda tudi prsti!!), tam se je pa naprej dogajalo

7. naredile smo ji verižico iz Haribo gumijevih bombonov, na laksu in je morala tiste bonbone prodajat moškim v lokalu, seveda ji je moral bonbon vzeti z usti – ti povem, so deci kar v vrsti stali.

In še kar nekaj takih luštnih, ne preveč predrznih for je bilo, imele smo se pa super. Tudi ona!!!

Nas je bilo pa kar veliko, iz različnih družb, tako, da smo se že 14 dni prej dobile, se spoznale, vse zmenile, in zorganizirale. Vsaka je dobila kakšno nalogo, tudi hrano smo me zrihtale.

Pa plakat smo ji naredile (vsaka je prinesla kakšno svojo in njeno fotko, npr. iz otroštva, faksa, kakšne maškare, po možnosti take slike, ki jih ona sploh še ni vidla).

Tako, da je bila res žurka za SLAVLJENKO (ona je poskrbela samo za pijačo in se ji niti sanjalo ni, da smo me vse tako dobro organizirale)!

Upam, da se boste imele dobro!
Lp:)

jaz sem bila ravno v soboto na eni….je blo prav zabavno…bilo nas je kakšnih 10, igrice so bile pa naslednje:
– najprej smo ji privezali desno roko na hrbet in je morala zlikat srajco,
– iz moke in tople vode je morala narediti vlečeno testo, da se je skozenj videlo brati,
– iz folije, ki je za na vrtu za pokrit zelenjavo (taka bela), si je morala naredit poročno obleko,
– zavezali smo ji oči in še eni in je morala tisti drugi dajat za jesti puding…..
– zavezali smo ji oči, ji v prostor skrili bučo, jo je morala poiskat in nanjo nataknit kondom,
– iz mase za bombice je morala oblikovat premoženje od bodočega moža….
– odgovorit je morala na 50 vprašanj, ki so jih prej zastavili njenemu bodočemu možu, da se je videlo, koliko se poznata….

seveda če zadeva ni bila opravljena v skladu z našimi pričakovanji, je sledila kazen….
naj omenim da se tako nasmejala in zabavala že dolgo nisem…..pa čeprav ni bilo striperja…..ki meni osebno ne pomeni nič…..

glede darila pa….jaz bi jima podarila kakšen bon za kakšno crkljanje v toplicah (masaže, takšne in drugačne, kopeli takšne in drugačne)…

lp

HOJ!

Najlepša hvala za ideje, katrere večina jih bom uporabila..

Glede striperja je ona bolj tko tko, bolje vibrator ali kaj takega da se narežimo..

Še enkrat ful hvala, bom sporočila kako je šlo!

lp

Škoda da nism bla zravn :)))

Malo stara tema, pa vseeno ..

… zanima me kaksna vprasanja postavljate?

Jih lahko kdo prilepi sem gor – proooosimmmm!

V petek imamo dekliscino in smo sami laiki, zato potrebujemo pomoc!

Pa se nekaj … prijateljicina sestra se poroci – ona ne bo imela dekliscine, je pa sestra ne “da”, dokler se njen bodoci moz ne izkaze, da jo res odlicno pozna – se pravi s pravimi odgovori na vprasanja – kaksna pa naj bi bila???!

Imate kake ideje???

HVALA!!!

Lp, Ursa

Lp, U.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close